PH

Alltså Greg och Jocke i Paradise hotel som går i repris nu är ju helt blåsta! Deras röster gör mig otroligt irriterad, hade aldrig orkat lyssna en hel dag på någon som låter så! Lee-Britt är ju bäst, värsta crazybitch men hon åker ju dock ut snart.

Marre och Daphne hamnar i final och sen blåser Marre Daphne på pengarna, haha hade jag också gjort, sorry om jag avslöjade för någom men lifes a bitch!

Nåväl nog om det, idag har jag bara sovit och sen på kvällen var jag förbi stallet och matade alla djuren och pratade med Anna och kollade när Fio red. Ruskiga slappdagen, har ju regnat rätt mycket också så det var ju lika att sova bort hela dagen.



TOKIG!!

Blir tokig på Novas kliande! Hon är helt röd på magen och armhålorna är typ helt sönderkliade! ;( Gör så ont i matte-hjärtat när jag inte kan göra någonting för henne för att det ska sluta klia.. Stackarn! Men på tisdag har vi tid till veterinären iallafall så då hoppas jag att dom vet vad det är för det har blivit mkt värre på bara några dagar!

På söndag fyller hon ju 1 år så på tisdagen får hon sin 1-års vaccination också. Kom ihåg att gratta henne, annars kanske hon blir ledsen i ögat!

På måndag börjar jag jobba, ska bli jävligt najs.

Idag är jag lite småirriterad eftersom jag nästan blev lovad sol och bad hela dagen idag om det var fint väder, och det är det ju men har inte sett ett enda sandkorn idag än.. Så kan det gå, eller så går det alltid...

Irina

Igår fick Jenna än en gång heta Irina, ingen aning om varför men det är rätt kul när folk ropar Irina efter henne, haha.

Idag när jag for till stallet så tog jag med mig Jennas hundar också, det var lite småjobbigt att gå dit men på hemvägen så drog ingen av dom mer än några gånger. Konstigt nog så kunde jag njuta av att gå med alla tre för dom gck så fint brevid! Jenna har tydligen magsjuka eller nått, inte trevligt! Men jag hoppas att hon är fit for fight imorgon så att vi kan gå på långpromenad med hundarna.

Spiken äter och växer som en tok, måste nog förbi och hälsa på Adolf någon dag också. Och lilla-Linda får mer än gärna komma och fota lillprinsen också!! ;D

Bonnie

Japp var och kollade på Bonnie Tyler igår, iofs så hann vi bara höra dom två sista låtarna men vi hann hör Hero iaf så det var ju bra. Sen tappade vi bort Samuli så han gick hem till Jenna, haha hur han nu hittade dit!

Sen skulle vi på efterfene men eftersom det inte var något drag så for jag hem. Det var ju inte alltför trevligt så jag for till Jenna och sov istället. Har varit megavarmt även om jag hade en fläkt som blåste på mig, utan den hade jag nog bara varit en blöt fläck på golvet.

Nu ska jag duscha och trixa.

Stressad

Extremt stressad ja!

Ska snart hoppa in i duschen med Nova och bada henne med schampoot vi köpte idag för irriterad hud så får vi se om hon slutar klia! Köpte även en ny säck mat så om nån vill ha en halv säck med royal canins beauty så hojta till!

Yippie

Ska jobba på Djurmagazinet i två veckor här snart. Jag hankar mig i princip fram på allt jag får tag i.

Hoppas det blir fint väder imorgon så att lilla-Linda kanske kan komma och fota lillprinsen ute på gräsmattan. Nu härjar han runt här med sin lilla boll. Funderar på om jag skulle bege mig till Keräs och sova där en natt och slappa med bastu osv. Fyfan vad jag saknar att kunna gå och basta när man känner för det istället för att behöva boka tid.

Nu ska jag snart väcka Johan för han ska upp och jobba och sen ska jag sova några timmar för att sen bege mig till stallet och Djurmagazinet.


Onsdag

Blir ingen Riekkola-träning idag, har ingen skjuts och orkar inte gå dit och sen tillbaka. Tråkigt tråkigt, men nästa vecka ska jag nog dit Nova har lekt med både Lady och Ruska och sen med Astrid i stallet (Latona tittar ju bara på) så nu ligger hon och sover på balkongen.

Idag ska jag till Jenna, ska börja platta håret nu!

Haparanda

Är en äckligt liten rätt så rutten stad. Eller man borde snarare säga by, för det är en riktig byhåla. De flesta verkar tro att bara för att Ikea finns till här nu så ger det denna lilla stad status, njeh inte direkt. Lova att ingenting säga men Ikea är en rätt tråkig affär egentligen, men ändå måste man alltid ranta runt där.  Enda roliga är ju rökrummet, ja fyfan.

Om man skulle ta och flytta och skaffa sig ett ordentligt jobb för det lär jag ju inte hitta här, vafan skulle vi bosätta oss här för mamma? Why why why, mitt öde var bestämt innan jag ens fyllt ett.

Har storstädat hela lägenheten idag från topp till tå och sen gjorde jag lasagne. Nyligen var jag och Johan ute och gick med Nova men det var ingen bra ide att gå till skogen, fyfan vad mycket mygg det var! Men jag fick ha mitt prickiga paraply eftersom det regnade, det gjorde mig lite glad iallafall.

Jag som ville fara och bada idag åså bara regnar det! Ge mig nu lite sol, blå himmel och en strand (gärna en öl eller sju också) så att man får njuta av en ordentlig sommardag iallafall en dag detta år. Fast i smyg så längtar jag egentligen efter glittrande fin snö, täckbyxor och snötyngda grenar i skogen. Seriöst jag älskar vintern!


Trött

På det mesta faktiskt! Trött på att ha ont i magen av oro över allt i vuxenlivet, vill ju bara ha ett jobb där jag får stanna mer än bara några veckor men nää. Usch är så trött på att aldrig lyckats med det.

Sen vill jag faktiskt bara kunna somna, ligger vaken hela nätterna hur tidigt jag än vaknar eller hur lite jag än sover. Förhoppningsvis så kanske det blir bättre sen när det börjar bli ordentligt mörkt, screw summer det suger ju.

Johan ligger och sussar sött här brevid, lär väl vinka av honom kring 5 när han far och jobbar.

Men men nu lite positivt tänkande här tycker jag! På onsdag ska iallafall jag till Riekkola och träna med Nova, eller träna och träna ska väl kolla in läget där. Vore ju kul om Jenna och Elin också kom med sina men onsdag är ju tydligen den nya trenden i vårat gäng så dom ska dricka och vet inte om dom hinner, jäävlarr! Sååå länge tar det ju inte, come oon!

Är så himla badsugen också, så imorgon om det är fint väder så vill jag bada. Men på morgonen ska jag nog till stallet, alltid lika härligt med en morgonprommis men det tycker inte Nova, haha. Fick ju släpa henne för nån dag sen när jag for ut på morgonen och gick! Inget dragande i kopplet över huvudtaget, kanske ska börja med det är ju så jobbigt när hon bara drar.

Idag kom jag på att när det kommit en massa blåbär i skogen så ska jag, hani och Nova fara och plocka! Men Johan verkade inte tycka att iden var särskilt rolig eller smart men det tycker jag. Är ju så gott att ta fram frysta blåbär och knapra på dom om man är sugen på någonting gott + att man blir helt blå på tungan, två flugor i en smäll alltså.

Nu ska jag försöka fördriva tiden och bli riktigt riktigt trött så att jag får sova.


Nasigoreng

Har jag ätit idag, yummie. Var och åt på Leilani med folk för att fira Mattis födelsedag.

Vilket trist jävla väder det har varit idag, regn regn regn! Har varit till stallet med Nova idag och sen for vi till djurmagazinet och Nova fick visa sin mage åt Rebecka men det var ingenting farligt. Hon är inte röd längre så det är ju skönt. Vi var båda dyblöta när vi kom hem sen, hon är alltid så ivrig när vi far iväg så jag får cykla som en tok första biten! Men på hemvägen måste jag typ släpa med henne, hon vet inte att den som spar han har!

Nu blir det slappande i soffan resten av kvällen om ingen vill hitta på någonitng? Jag är jättesugen på att fara och bada men det är ju rätt pissigt väder så jag skippar nog det.

Måttligt road

Är jag nu.. Har sovit typ 2,5 h men det är väl bättre än ingenting antar jag. Ska ut och njuta av solen nu har redan varit på en svettig morgonpromenad med Nova!

Dirtbag

HAHAHA!!

Som simmade i toastolen


Adolf ramlade i toastolen!! Hahahahahaha!! Satt här i godan ro i vardagsrummet och hörde hur någonting började plaska som fan och Nova gnydde och hade sig så ser jag Adolf desperat försöka klättra ur toastolen! Skrattar så tårarna rinner här, tokkatt!!

Halleluja mitt tjatande om pizza gav resultat! Lillebror + kompis + kompis flickvän kommer hit på pizza och film! Lovely.

Pizza

Margerita med kebabsås, skulle sitta jävligt fint nu! Men lite overkill att hämta med cykel, för att inte tala om hur pinsamt det vore. Sitter nu här hemma helt ensam med hunden och katterna och håller på att tråkas ihjäl..

Ska nog dra med Nova på en andra motionsrunda för att få tiden att gå och sen hoppas vi att jag blir trött och kan gå och lägga mig.

Adolf

Nu är Adolf här hemma hos oss! Ides inte lämna honom att sova hela natten ensam så han får bo här tills någon av hans ägare kommer och hämtar honom. Han busar för fullt med sin brorsa och Nova försöker hänga med i svängarna.

Idag blir det en lugn och fin hemmakväll med alla djuren, Johan ska iväg på inflyttningsfest så jag och djuren ska ha eget partaj! Lilla-Linda ska komma förbi ikväll och fota djuren så bra bilder på Adolf kommer sen senare, men ni kan få en usel bild på honom och en på Nanny Nova och Adolf.

Var förbi Djurmagazinet för att visa Novas mage åt Mia, månne vad hon har? Tror det har med hennes badande att göra, helt rödprickig på magen! Dom svarta prickarna ska vara där! ;)

  


Månne vad man skulle göra för mat idag? Johan överger ju djurparken ikväll så jag får väl äta kattmat tillsammans med katterna, same shit different name! Borde fara ut och aktivera Nova också även om hon verkar ha fullt upp med busungarna här. Tur att missarna är hundvana annars hade nog Novas ögon varit urklösta för länge sen, haha!

Skulle gärna fara och bada men en så lång cykeltur lockar inte direkt, skulle sitta fint med en bastu också men det finns säkerligen ingen tid idag ändå. Nu ska jag ta och slänga igång tvättmaskinen, skulle vara trevligt med rena kläder om man kanske beger sig ut från lägenheten någon dag.

Sälarna

Oj vad Nova och Astrid har badat idag! Latona stod mest på stranden och höll utkik förutom då när hon och Astrid försvann. Haha trodde aldrig att Nova skulle vara den enda som inte for på egna äventyr! Det var skönt i vattnet, tillåme Johan badade istället för att stå och huttra på stranden.

Här ser ni hur söt Astrid är efter en ansträngande simtur! Samt Latona som posar på stranden och en arg Nova som skäller åt mig för att jag lämnat henne på stranden. Sen en på lillprinsen när han leker i sin tunnel!

Badkrukan

Vända dygnet

Borde jag verkligen göra. Är vaken hela natten och sover sen bort hela dagen.

Imorgon ska jag till Juha och ta hand om hans Adolf, det är Spikens brorsa det! Ska fota honom så ni ser varför han heter så, namnet passar som handen i handsken!

Snart ska vi iväg och bada med Nova, hon är en riktig säl i vattnet! Eller nåja en plaskande och skällande säl men ändå!


                                                                         


Utut eller inte

Ja det är frågan jag ställer mig. Tänkte ta en promenad med hunden och fundera på om jag orkar eller inte, känns så jobbigt att fixa kläder och sig själv men å andra sidan så är det ju rätt kul också.. Sådär ibland.. Kanske.


Spiken




Lilla-Linda måste verkligen komma och ta bra foton på honom! :)

Välkommen

Hem lilla vän! Idag har vi hämtat hem en helt bedårande liten kattunge! Han ska få det förtjusande namnet Spiken eftersom Johan har tjatat om det namnet nog läge nu tycker jag. Nova verkar tro att vi har tagit hem en egen liten bebis åt henne, hon smyger efter Spiken mest hela tiden och lillprinsen verkar vilja gosa med henne men han är ju så liten så att han nästan ramlar omkull när hon buffar på honom.

Ska föra över lite bilder ikväll om jag orkar, annars blir det nog imorgon.

Har varit en sväg förbi stallet med Nova också, pratade en stund med Anna och Elin och jag och Elin diskuterade intimpiercingar. Sen matade jag ninisarna med en massa gräs, då blev dom lyckliga må ni tro!

Jag och Jenna skulle och träna hundarna ikväll men nu när lillprinsen har kommit in i mitt liv så ska jag tillbringa kvällen med honom, men imorgon då jäklar!! Ska köra lite godissök på gräsmattan sen senare.

Lovely

Vilken underbar film Ps. I love you var!!! Grät när jag läste boken och grät när jag såg filmen vilken känsla och vilka tankar man får! Alla som har förlorat någon som stod dom nära ska verkligen ha en eloge för att ha klarat igenom den tuffaste tid man kan ha i sitt liv. Nä fyfan se filmen och framförallt LÄS BOKEN! Bokmal som jag är.

Nu ska jag kolla Sex and the city-filmen, hoppas den också är sådär ruskigt bra som serien alltid varit!

Hard work work

Sådär nu har man jobbat 7 dagar. Månne vad jag ska göra härnäst då?

Imorgon ska Juha eventuellt hämta hem sin misse så på dagen ska vi fara och shoppa kattprylar. Sen ihelg så ska jag vara med kissen när husse ska spela fotboll.

Känns skönt med lite ledigt nu men ändå jobbigt när man inte har ett enda jobb i sikte, verkar ju inte bli någonting med det där ena stället heller!

Imorgon ska jag träna Nova, ta med snörbollen och lite godis och sen hårdträna. Hon behöver bli lite kvickare när jag ber om någonting, men hon är som bra ändå man behöver aldrig oroa sig för att hon ska sticka eller något sådant men ändå. Lilla-Linda kanske ställer upp som fotograf om jag ber snällt?

Nu skulle jag vela dra igång en bra film men den enda bra jag har är PS. I love you som jag började kolla på för någon dag sen men den bara hoppar och skumpar så jag blev less. Har stora förhoppningar på filmen då jag älskade boken, helt underbar bok!!


Regn

Här har det regnat idag, har varit en lugn dag på jobbet en massa tv-tittande och prat. Jag borde verkligen börja vända tillbaka dygnet nu, är vaken till 5-6 sen stiger jag upp 12-13 för att nästan direkt bege mig till jobbet och jobba 15-21. Hinner ju inte göra någonting produktivt av mina dagar, men det ska det bli ändring på!

Nu ska jag ta ut hunden en sväng och sen försöka gå och sova om inte någonting intressantare dyker upp! Adios

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0