Ou jee!

"Kan vi inte hångla istället?"

Sitter här och peppar upp mig själv! :) Önskar jag hade gått och lagt mig lite tidigare, måste ju orka hela natten lång!! Jenna har iallafall sovit, hon ligger och sover nu också! ;P Kanske borde äta nånting, orkade inte med frukost i ödeskogen!

Är så jävla sugen på att göra en tatuering, vet exakt hur den ska vara men en annan sak är ju att få någon bra jävel att rita den! :)

Nåväl nu ska jag börja fixa här och sen fara till jenna!

Min födelsedag

idag! :) Har påmint mamma om att det idag är 21 år sen hon låg och var helt spräckt efter att ha fött mig, mohahaha!

Är i Keräs nu och chillar, ska bege mig till Jenna om ett tag och ta en öl eller två! ;) Sen får vi se vad som sker!


Sup lugnt, PUSS!






In my imagination there is no hesitation

Yey!

Spelade trummor igår på efterfenen! Var ruskigt roligt, måste köpa rock band själv tänkte jag! Jag klarade en hel låt vilket var mycket bra gjort för att vara full och göra det för första gången!

Nu ska jag och Nova gå och nanna i Janis säng eftersom han är hos Ville! :) Hoppas jag drömmer trevliga drömmar! Haha!


PUSS

Hahaha

"Jag trodde hon njöt när hon spydde!" det bästa jag hört på länge, hahahaha!

Mmm

För jag gör ju allting på flit fortfarande..

Fan vad less jag är.. Kanske mitt 2009 blir bättre än 2008, jag hoppas då verkligen det! Blir nog tokig annars! :(

God jul på er!

Haha alltså guud säger jag! Förstår inte hur det kan vara så svårt att bara säga ja eller nej! Jag menar har man haft flera veckor på sig så vill man ju inte direkt bara höra jag vet inte, jag vet inte och än en gång jag vet inte!

Nu ska jag glo tv så happy jul eller hur det nu var


PUSS

Lick my shoe!

Hoe!

Nu ska jag hoppa in i bastun med Elin! Skönt med lite värme efter all kyla! :)

Nova har börjat bete sig som en dvärgschanuzer efter att ha umgåtts en vecka med Elins hundar! Haha hon är så knäpp och värsta wannabien!

Sen är jag så arg men det tar vi en annan gång nu är det ju julafton så man ska vara snäll och rar! Rar är jag ju alltid men sådär extra extra av allt!

PUSS


Shoppishopp!

Idag har jag varit i stallet för att ta hand om ninisen och sen släppte vi Schabbe och Gulliwer i ridhuset så att dom fick busa av sig lite! Efter det gick vi hem till Elin igen och hon sov en timme eller så medans jag läste! Sen åkte vi till köpcentret för hon skulle handla lite julklappar. Jag var på otroligt bra humör idag och gnällde väl bara några gånger att det var varmt, det är rätt bra gjort för att vara jag haha. Jag köpte shorts till nyår, en julklapp och trosor för det var så billigt! :)

När vi hade sprungit klart i affärerna så fikade vi, Trip och brownies blev det! Nu har jag ont i huvudet, tror det var allt socker! :S Har ju inte ätit godis på hur länge som helst! Men det är bara bra!

Känns tråkigt att vara pank så det blir inga julklappar i år! Kanske kan köpa i slutet av januari haha! Nåväl får väl köpa jättefina födelsedagspresenter och vara snäll och förgylla eran julafton!

På julafton ska iaf jag till stallet på morgonen och hälsa djuren god jul! :) Massa äpplen och morötter åt ponnysarna!

Nu är Elin och hennes bröder hos deras farmor för hon fyller år idag! jag börjar vara hungrig, tänkte att nudlar blir nog bra idag, var ett tag sen jag åt det också! PUSS

Efterfene!

Igår for Elin ut på raj raj och jag lås och läste Veckorevyn till 3 på natten. Passade även på att rätta korsorden som Elin ibland hade löst lite konstigt, haha. Vaknar sen av att Elin kommer in i vardagsrummet halv 5 och hojtar att hon hade tagit med sig några sälar! Sen hoppar Kekkonen på mig och pratar på om någonting och sen ser jag att Fio, Jani och Tomas också är med. Jag försöker somna om men Kekkonen ligger brevid och busar med Nova och sen kommer Jani in och sätter på tv:n så jag tänker att det är nog lika bra att jag också stiger upp då eftersom jag omöjligt hade kunnat somna om.

Efter ett tag kommer Janis kusin + kompis också så jag ger upp tanken om att få sova dom närmaste timmarna. Sätter mig vid köksbordet och dricker vatten medans folket dricker vin och öl och jag känner mig belåten med att veta att jag inte kommer vara bakis imorgon, mohaha! Kring halv 7 har alla farit förutom Fio som ligger i datarummet och sover och Elin och Jani är också kvar förstås. Vaknar kring halv 2 när jag får ett meddelande och sen ville Nova ut så jag steg upp men kände mig fortfarande sliten så jag låg och drog mig tills resten stiger upp.

Nu väntar jag på mat, är ruskigt hungrig! Kom på att jag åt ju bara en sallad igår på kvällen och ingenting efter det så nu kurrar min mage ordentligt! Borde hoppa in i duschen också men först ska jag fooda lite! :)

PUSS

alltså

Fyfan säger jag bara! Igår fick jag nånting i min drink så att jag har farit fram som en idiot och härjat! Det sista jag minns är att jag och Elin dansar och har kul på dansgolvet sen är det helt svart fram tills att jag "vaknar upp" när jag går vid kuben! Har inget minne av nånting jag har gjort och det jag har fått berättat för mig att jag gjort är nånting som jag aldrig skulle göra hur full jag än skulle vara! Drack 3 öl och några glas vin före utgången, for till umppari lite efter ett så jag kan omöjligt ha hunnit svepa så att minnet skulle vara borta i drygt 4-5 timmar!! Dessutom skulle jag ALDRIG ha betett mig sådär varken nykter eller full eller whatever! Springa upp till Elin och fråga vart sakerna från väggen är, säga att dom där nere är idioter (det var ingen där) osv.

Även om det skulle ha varit en rejäl snefylla skulle jag ändå aldrig ha gjort och sagt sånt! Never ever!!! Är så jävla arg över att jag måste ha ångest över någonting som inte var mitt fel!!!! Visst jag borde aldrig ha lämnat min drink sådär men vafan dum som man är så tror man ju inte att det ska hända en själv! Argghh!


Så håll koll på era drinkar flickor och pojkar! För det är inte kul att må såhär som jag gör nu! Sup lugnt!


PUSS

Så arg!

Och ruskigt irriterad! Men men det sägs ju att killar mognar senare än tjejer och det verkar ju stämma!

Nu ska jag ringa Sanna och höra om vi ska fara och släppa hundarna nånstans, PUSS!

Ingen rubrik idag

Mammas älskade hjärta! :) Var och åkte skidor idag också och Nova tycker att det är jätteroligt!


Har väl ingenting mer att rapportera mer än att yeye never mind..



Ojoj!

Idag har jag, mamma och Nova varit och åkt skidor! :) Nova ville helst bita sönder mammas skidor men tids nog så ledsnar hon väl, hoppas det iallafall haha. Det var faktiskt riktigt roligt, hade fast Nova i löpbältet en bit också och då koncentrerade hon sig på att dra istället för att skälla och bita på mammas skidor!

Kommer nog vara rätt mör imorgon,hade typ skidor från 80-talet eller nått haha! Gick bara att köra klassiskt för det gled som lite för bra!

PUSS

Vafaan

Det klär mig inte alls att se sur och trumpen ut! Men det är nog lättare sagt än gjort att låta bli I guess..

Det gör otroligt ont att få en kniv omvriden men tiden läker alla sår så jag vill ha en massa tid nu, helst nyss lassa över det bara!


Adios amigos!

Lantluft

Idag har jag varit i farten mest hela tiden känns det som! På morgonen plogade jag gården med mamma och sen skulle jag ut en sväng med Nova men som blev en 1 1/2 h lång promenad med Pia och hundarna. Sen lagade jag mat, gjorde tillåme en sallad ffs! På kvällskvisten for jag och Jani, och Nova förstås, ut och sprang lite intervaller lite trevligare väder idag än igår!

Imorgon är det min morfars begravning. Nova ska vara hos Elin och hennes stämband lä ju vara kapade när jag kommer och hämtar henne sen på kvällen. Tänkte hinna förbi stallet också.



Nåväl i övrigt är det som aaaaargghhh men nåväl nåväl, bajs happends

Jeow

Känns som att jag har blivit överkörd av ett tåg!

PUSS hej

RSS 2.0