Inte min väg

Nää det är inte mycket som går min väg nu.. För det första så är jag tokförkyld ruskigt hes och hostar mest hela tiden! Har sovit 3 h inatt eftersom hunden väckte mig och då började hostattackerna, sen slumrade jag till i 3 sekunder för att direkt börja hosta. Svettats och frusit och ja fyfan blä!!

Sen fick jag sms igår om att agilityn är inställd idag för att det är för få som kan komma, då blev jag irriterad må ni tro! Man anmäler sig väl ändå inte till kurser osv om man sen inte hade tänkt komma??!! Förstör ju som för alla andra som vill.. Okej om man verkligen inte kan komma typ inte har skjuts eller jobbar eller så men jag tror nog att det mest beror på lathet, eller vad vet jag. Störande är det ändå.

Känner mig otroligt bitter idag, borde ge mig ut på en morgonpromenad med Nova men sen får jag ligga och hosta i några timmar igen så det känns inte så värt.. Sen ligger Nova och sover under täcket i sängen nu så hon hade nog visat långfinger om jag hade försökt släpa ut henne på promenad såhär tidigt! Sömntuta.


Fuck life.

Agility!

Idag var jag och Nova dom enda som var på agilityträningen. Eller Marie var ju också där så jag fick privatlektion idag! Nova var så duktig, fast hon inte vill gå in i tunneln självmant alltid! Men sen mot slutet klickade det och vi tog böjd tunnel några gånger! Sen på slutet tog vi två hinder efter varandra och sen en sväng med två hinder och då var hon så duktig!:)

Har torkat blodpudding i ugnen åt henne idag och hon älskar det! Så ihelg har jag med supergodis för träningshelgen i Seskarö!

På tordag ska jag köpa ett halsband åt henne, är nästan likadant som det jag har suktat efter på Djurmagazinet i typ ett halvår nu! Förutom att den kostar 138 kr och på Djurmagazinet över 600 kr. Fast det på DM är ju iofs ett halvstryp men ett vanligt går nog lika bra.


På fredag ska jag till Luleå med Jani och Ville, Jani har ju fått sitt körkort nu så idag har han skjutsat runt mig överallt. Sen kanske Jenna ska sova över med hundarna så att hon tar sig till Seskarö på lördag morgon. Ska bli kul att få träna med någon som säger åt en hur man ska göra och varför! Rebecka skulle eventuellt hjälpa mig med apportbocken, vill som lära in det rättt från första början!

Nu ska jag kolal top model som jag spelade in eftersom jag kollade på Idol när det kom, sen blir det lite Scrubs och sen nanna, ska ju jobba hela 3 h imorgon så jag tänkte vara pigg och utvilad! :DHär är Nova less på att titta när Fio rider för Hesse så hon började skrikgäspa för att få igång folk! ;D
Är less på att ingenting händer!

Hurtbulle!

Har jag varit idag! Har röjt upp här hemma efter att någon hade sprängt en bomb i hallen och köket! Har även varit ute i skogen med Nova och sen tränade jag lite inkallning på gården, gick finfint! :)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vadå är du bakis? ;)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha nå det går ju bra om du inte ser han ;)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Han är typ helt tyst när han går runt här

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hur ska jag ta mig dit?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ja men har en massa utgifter oxå...

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Det var det säkert! Det var ganska mycket folk ute igår

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Med Elin? :D

8. Vad vill du höra mest av allt?
Nej jag har inga, måste sno några av Jani.. Jag kan åka med Anna efter tio.. Blir det försent? (var faktiskt det jag ville höra då! ;))
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Mäh jag vill ju veta :)

10. Din romantiska replik?
Ajdå det var ju illa! Vetu vad? Min kaninjävel har fått 3 fula ungar!:s De är säkert nå cp ungar som får upp min bur!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vafan har du blivit alkis på heltid? ;D Hur går det med din vita månad?

Goder afton!

Sitter här med en öl och väntar på att Elin ska komma! Igår var jag ute med Anna, blev en stillsam kväll för mig iallafall! ;) Lite småtrött är jag nu eftersom jag var uppe till 7 på morgonen och steg upp halv 1 men det funkar ju det också.

Någonting jag blir väldigt irriterad på är när folk som inte ens har sopat framför sin egen dörr anmärker saker, negativt, om någon annan fast man själv inte är ett dugg bättre! Man får som lust att ruska om personen och ge en käftsmäll eller två! Visst det kanske ser fint ut från utsidan och man är bra på att snacka men någonting mellan öronen har man inte!

Nu ska jag surfa vidare och sen träna lite tricks med Novapova som är lite slö nu när hon är lite småsnorig, som tur är så har det blivit bättre iallafall!

PUSS

God kväll!

Idag lärde jag Nova ett nytt trick! :) Hon är ju lite "snorig" nu så hon får ta det lugnt några dagar med motionen så vi kör lite hjärngympa istället.

Snart är boxarna klara åt ponnyerna, lite småfix kvar, hoppas det blir snyggt. Än så länge så är det ju helt okej faktiskt om än snåååålt, som vanligt!

Ska snart spela yatzy med Johan om han kunde ta och slita sig från datorn sin.

Imorgon ska jag försöka göra någonting produktivt. PUSS


God natt

Gita, jag tänker på dig och hoppas att du har det så jävla bra man kan ha det! <3


Äntligen!

Har jag och Nova kunna sätta igång med agilityn igen! :) Hann ju träna en endaste gång innan hon började löpa men nu är det över och idag hade HHU agilityträning.

Nova blir lite av en Nasse ibland men hon gör ju ändå allt som man ska! Idag blev hon så fokuserad på min hand så det gick inte bra när jag skulle skicka in henne i tunneln så till nästa gång ska bollen vara med. Fast hon fjantade iofs bara två gånger men ändå, hon undrade nog varför hon ska springa genom tunneln när mamma springer utanför!

Sen körde vi påsen några gånger och då var hon på hugget direkt! :) Hon var såå duktig och jag är så stolt över min lilla skitunge. Haha sen ramlade jag för hon var så snabb i tunneln att hon hann ut och sen vända sig om och kolla vart jag tog vägen. Så då fick jag mig en liten flygtur! :D

Usch vad tråkigt jag har, kommer ingenting vettigt på tv, alla sover och det finns ingenting roligt att läsa på nätet. Har iaf top model inspelat från tidigare idag så jag kan ju kolla den men den tar ju också slut nån gång !

Klockren!

Skrattar lika mycket varje gång jag ser den! http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw

Jahapp har inte hänt så mycket som är värt att skriva om. Nova löper ännu så det har inte blivit någon agility, och nu är jag sjuk och toksvettas och blir jättetrött bara av att gå ut med henne på gården så det är några trista dagar för Nova. Men idag har jag iallafall varit till stallet, ungarna hade skötdag idag så de fick rida Schabbe och sen red Jenni på Gulliwer några varv på stallplanen. Han var såå duktig!

Ska ta och färga håret här någon dag också, det är som dags nu tycker jag. Sen tycker jag även att Irina ska ta och flytta tillbaka till M-lund!! Är så tråkigt att inte ha någon att träna och gå ute i skogen med! ;(


Sjuk!

Jahapp då har man blivit sjuker också. Har så jävla ont i halsen och snoret rinner och det känns som att det är minst 20 minusgrader inne! :S

Har ingenting annat att rapportera mer än att tyck synd om mig, litegrann iallafall.

RSS 2.0