GHS!

Kollar på Globen horse show nu och fan vad sugen jag är på att vara där på plats! Vad säger du Elin om att vi far dit nästa år!? Annexet är ju nästan roligast haha!

Nu ska jag kolla vidare, puss.

Tomt

Har känt mig så himla tom idag! Vaknade av att mamma ringde och sa att min morfar hade gått bort under natten. Så den 10e ska jag på begravning vilket aldrig är kul.

Orkade inte ens gå till stallet och tänkte bara gå en kortare promenad med Nova men först gick jag till kuben och tränade lite och sen gick jag till Djurmagazinet. Rebecka jobbade så jag hängde runt där medans hon stängde, kollade på marsvinsbebisar som bara var 1 dag gamla! :) Jättesöta!

Nu är jag pigg som en mört som vanligt, somnade en liten stund där kring 11 men nu är jag superpigg och skulle orka springa ett maraton.

Ska nog klä på mig och gå ut och gå med Nova och rensa tankarna lite så tar vi nya friska tag imorgon! Ska även försöka vända tillbaka dygnet, skulle vara ruskigt skönt att stiga upp typ 8 varje morgon och gå på morgonprommis med Nova osv. Men jag har ju ingenting att vakna upp till så allting känns bara same same.

Nåväl sussa sött ni som ligger och sover! :)

Haha

Fan vad jag garvade idag åt Elin! Först borstade hon griseknoa och berömde honom om hur fin och go han var. Sedan skulle hon gå över till geten för att bekänna sin kärlek även för henne.

Hon stegar fram och hojtar " jaadu greten!"
Smack säger det när greten är påväg att bita av henne näsan!
" Såg du vilken puss jag fick?"
" Hrrm jaa, du får nog vara glad att du har näsan kvar!"
" Haha joo, hördu Lummipallo sådär gör man väl inte?" ( Låter ju så lustigt när Elin ska uttala någonting på finska!)

Det gjorde typ min dag! Haha!

Nåja nu ska jag kolla lite tv och tycka synd om mig själv, bara lite sådär.

Förresten fan vad nice med snöö! Måste köpa mig ett par skidor så att jag och Nova kan fara ut och åka, iofs så hatar jag att skidra så jag lär nog prova en gång för att sen kasta allt i soporna! ;D

Hurra!!

För Rebecka som i förbifarten sa namnet på en hundras jag inte hört tals om det, ut och googla och vad ser/ läser jag inte!!? Den perfekta rasen för mig!! Så nu vet jag äntligen vad min nästa hund ska vara av för ras!

Men tills jag får hem den (om typ några år iofs, haha) så är det hemligt vad det är för ras! ;) Men ska börja nosa upp en bra uppfödare, måste bara damma av mina tyska kunskaper, enda ledtråden ni får höhö! ;D


Nu blev min i övrigt dystra kväll riktigt rolig! PUSS

Yey!

Vad otroligt deprimerande allting ska vara då!!!!!!

Ye ye ye, hejdå!

Kvällsprommis!

Var jag på med Jenna, Marjut och hundarna också förstås! :) Kastade lite boll osv och insåg att jag måste köpa en ny mössa eftersom jag alltid får så himla ont i öronen när jag kommer in igen!

Idag har jag varit på köpcentret med mamma och Jani men inte fan hittade jag någonting den här gången heller! Åt på RAX och det var ju inte direkt värsta lyxmaten precis, mycket bättre på RAX i Oulu och Tampere.

Jag funderar som vad jag ska göra av mitt liv för snart får jag seriöst värsta psykbrytet, känns som att jag inte gör någonting för min egen skull. Vad vill JAG göra istället för att göra det som "man ska göra" dvs typ ta jobb på IKEA eller liknande. Nä fyfan jag vill bort bort bort! Jag är ju värsta ung och tänker inte sitta här och uggla bort den här tiden.

Nä ni nu är det dags för en förändring tycker jag! PUSS

Agility!

Idag hade vi sista agility träningen! Nova var jätteduktig idag, är nog bara jag som rör till det lite ibland. Täkte om jag och Elin skulle börja med yoga för att få lite bättre kroppskontroll så man slipper skicka ut dubbla budskap åt hundarna! :)

Ska nog fixa hallkort så kan vi fara dit och träna när det inte är träning där.

Nu ska jag vila mig lite, blev som trött av allt springande! ;)

Gurka!

Har så ont i min gurka, gör jätteont när jag sväljer! ;(

Har varit hos Irina och kollat på film, först kollade vi the mist jag, Irina, Linda, Marjut och Tomi men vi orkade inte kolla hela. Sen for alla utom jag och Iripiri så vi kollade blond och blondare tror jag den hette, den var så dålig att den blev rolig. Nu sitter jag här och känner att jag verkligen borde gå och sova eftersom jag ska upp kl 8 och åka och kolla på hundtävling! :) Ska bli riktigt roligt, hoppas jag får med den där Irina-apina också! ;*


Sådär mina damer och herrar sweet dreams! :)

Sjuker, igen!

Börjar bli sjuk igen och det suger! Sen har jag varit så slö och orkeslös i flera veckor också så det känns ännu värre nu när jag blivit sjuk också!

Skulle sitta bra med en solsemester, kanske man skulle få lite energi tillbaka.. Får väl fara till solariet och kolla om det hjälper, om inte så får jag nog ta och flytta till ett varmt land och göra någonting av mitt liv.

Nu ska jag kolla om det kommer någonting på tv och sen sova, natti.

Slö!

Jaa jag är slö som fan, ruskigt jobbigt. Har iallafall tvättat fönstrena idag, det är ju alltid något!

Idag var det även agility och Nova var så himla duktig, som vanligt! :) Hon är ju för söt!! ;*

Nåja ska kolla runt lite och sen kolla top gear! PUSS

Är du en idiot?

Nej, jag är en drömmare.


Fyfan vad ont jag har i nacken efter att ha sovit 3 1/2 h på en tunn jävla bäddmadrass i stallet! Men allting gick bra med övernattningen iallafall, är nog en massa trötta barn idag!:)

Nu dricker jag öl efter att just ha vinkat av Johan som ska till Erik som fyller/ har fyllt 30! Ska kanske också dit om jag orkar!

Ja jisses ni vet inte vad mina öron fick höra idag om igår! Värsta hållhaken, mohahahaha!


Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas att min nacke blir lite bättre efter det! PUSSHär har ni Nova som är Halloween söt! :)
Har klätt ut sig!

RSS 2.0