hihi






Vi hade det trevligt i Karungi igår, eller iallafall jag! :)

..........

Vähäsen vituttaa mutta niin se voi joskus olla... Ärsyttääääääääääää!!!!!!!


Yeye kom och killa mig i håret, PUSS!

mitt hjärta









     




Älskade älskade lilla du! <3




TACK lilla-Linda!! :)

love it

Älskar att vara ensam hemma! Lyssnar på musik så att jag inte hör någonting annat och ingen ber mig sänka eller byta låt! :) Nice nice nice! :)

Snart ska jag lässa upp lite bilder från idag direkt jag får dom, TACK lilla-linda! :D


PUSS

todiloo

Idag har jag ägnat kvällen åt att färga mitt hår. Först färgade mörkbrunt och sen gjorde jag slingor så nu har jag morötter som hänger i håret. Schabbe lär ju äta upp mig, mjau!

I just want to be there when you discover
When you wake up next to your new lover
She might cook you breakfast and love you in the shower
The flavor of the moment, cause she don't have what's ours

She's not me
She doesn't have my name
She'll never have what I have
It won't be the same

Got that biatch? PUSS

 


dött

Här i skogen! Ska nog fara ut och gå snart, här är det värsta dårhuset! Pappa gnäller om sin hemsida som inte funkar och mamma gapar att hon måste iväg till jobbet och sen skriker hon att "JAHA ÄR DET NÅGON SOM HÅLLER PÅ ATT LAGA MAT HÄR!!????" Trodde nästan att jag skulle pissa ner mig! Haha. Pappa hade glömt nått på plattan så nu stinker det äckelpäckel här, och vissa av er vet ju hur känslig jag kan vara för lukter. Så frisk luft blir nog prima skinka! :)


PUSS

Kolla in min kanin, djävulens son!


snart

Snart är det riktig sommar här och då ska jag tillbringa så mycket tid jag bara hinner i stugan! Vi har alltid så roligt där, you know it!

Ska även till Sthlm, Ljusdal och sen hoppas jag att jag tar mig till Irland! Ska gifta mig rikt där är planen! ;)




........

http://www.youtube.com/watch?v=5H7I2M_mXbE  yes I know! ;)




.........

Ååh vad irriterad jag blir! Det går ju bara käpprätt åt nånstans faan! :) Imorgon lovar jag att jag inte ska slösa en endaste tanke ditåt! Pråmissss! :)

PUSS

:)

En liten hälsning från mig till er, jag tar väl hand om katten så oroa er inte!


........

Då har jag varit på kafferep med Sanna på aapeesee! Vi har skrattat och skvallrat och beklagat oss, ni vet hur det kan vara. Sen for vi förbi stranden och gick ut på kajen och tog en röka och då simmade en bisamråtta förbi! Fyfan jag har aldrig varit med om att det har ryckt sådär i mina ben. Fick värsta ruset i kroppen haha blev fan livrädd! Äckliga djur!

Ooh är helt pirrig och full av energi och jag vet fan inte varför! Äckliga känsla, som tio katter med rabies som bråkar i min mage. Men imorgon är det över I hope. Måste typ prata med nån bitter människa så går det nog över! ;D


PUSS

hahaha åååh hon ser helt förstörd ut, hon är typ skendräktig nu och det är jobbigt som fan, hundkräk!  <3


äventyr

Fan vad rolig helg jag har haft! Roligaste igår måste vara när jag vaknade och hur vi garvade åt allt, jesus! ;D

Igår var jag och Jenna på Umppi och det var ruskigt seeegt! Kände mig inte alls på humör men jag stod ut. Efter krogen var det världens jävla misär att gå till max men jag skrattade hela vägen så det gick lite lättare att gå då.

Nu ska jag göra någonting vettigt och jag är så glad att jag inte är det minsta bakis! :) PUSS

hihi

Ååh dumma Nova började hoppa i sängen så jag var tvungen att gå ut med henne. Hade ju gärna sovit lite längre, läste hela natten så jag är inte utvilad nu som jag ville vara. Nåja ska iaf ut och åka inlines idag samt göra klart i mitt rum. Sen blir det nog stallet, borde motionera ponnyerna lite.

Måste hitta mitt leg också annars blir det en lugn helg för mig! Inte för att jag skulle bli alltför ledsen, har kommit fram till att det är jävligt skönt att vara nykter! PUSS

....

Haha ååh vad löjligt men jag kan fan inte rå för det, men imorgon ska jag släppa det. Orkar inte riktigt tänka igenom saker så bra med ett bakisluddigt huvud! :) "Mulla oli se käessä!" Iripiri!

Så imorgon är det nya friska tag och nya friska och vettiga tankar! Men ibland är det vettiga inte så vettigt ändå, men som sagt imorgon!



You're nothing but an extra, and baby I'm the star, PUSS

OJOJ

Hade roligt igår, även om minnet sviker mig mot slutet av kvällen men men så kan det gå!


Heeey beeejbee you are the sweetest thing!

Äh fan måste gå och sova nu, är lite bakis skakis!

..........

Are you my greatest love
Or disappointment in my life?



Yey Pink såå bra! :)

.........

Åh gud det här kommer ju aldrig att sluta bra! Fan vad less jag är, om man skulle slänga ut hunden på blocket och ta en sista minuten till Irland.. Deprimerande jävla skitstad, HYJ! Synd bara att jag gillar den där hunden och såklart ska hon med när jag flyttar. Jag vill flytta NUNUNU eller iallafall åka och hälsa på i Stockholm, förhoppningsvis så kommer jag inte hem i första taget!


Nu inlines med hunden, PUSS!

hell yeah

Tänk om jag fick sätta ihop spellistan till SAs konsert som är i augusti! ;) Tror det skulle bli jävligt bra!

Skulle nog se ut ungefär såhär, Shy, Tallulah, Dont say a word, Aint your fairytale, Fullmoon, Unopened, Replica, Respect the wilderness, San Sebastian, Abandoned, pleased, brainwashed, exploited, Champaign bath, The cage, Silver tongue, Broken, Misplaced, Shamandalie, In black and white, Paid in full, My dreams but a drop of  fuel for a nightmare, Fly with the black swan, Victorias secret, Under your tree, The vice, Caleb, Mary-lou, 8th commandment....

Nää fan vad svårt det blev! Vill ju höra allt om och om igen! ;D Har säkert glömt en massa godingar men det där är dom jag helst skulle vilja höra.. Wiie är på värsta bra humör nu, tänkte ta och lyssna lite till och sen fixa ihop grejerna till agilityn, PUSS!




yey

Alltså hoppas ni gott folk förstår hur bra Pink är! :)

Ikväll ska vi till Seskis och träna agility! Tänkte fara och jogga om en stund och sen fixa med mitt rum. Igår kollade vi iallafall igenom kläderna så nu ser man golvet iallafall! ;D Snart kommer Sonata arctica till Kemi och gissa hur mycket jag längtar!!?? Yiiha ååh jag kommer vara så jävla glad så ni förstår inte!

PUSS


Visst är hon helt bedårande när hon är ordentligt ryckt samt klippt i ansiktet? :)


åååh

Är helt kär i han den där ena som viftar runt med elden i finlands bidrag till esc, skulle kunna äta upp honom!

Har varit i Boden hela helgen när Fio har tävlat. Allt gick bra och Strumpan skötte sig så himla fint! :) Idag har jag tränat lite svängar på gården med Nova, nu älskar hon sin lilla tunnel så jag hoppas att hon nu springer igenom en riktig sådan också med bra fart! ;D Sen var vi och joggade bakom ån och såg en jävligt stor älg där! Den stod typ 10 meter ifrån oss, tur att man har en viltren hund! :) Sen tog Nova sig ett dopp i ån så nu luktar hon inte direkt rosor..

Nu inväntar jag mamma så ska vi grilla lite, tror jag ska ta och "smaka" lite på vinet som jag fick av Sanna! :)

PUSS

Men hallå i huset

Oj oj vad jag har haft fullt upp idag. Har varit i stallet för folk skulle komma och rida och efter det så var det jobb som gällde. Är sliten och har otroligt tråkigt. I går kollade jag, Linda, Anna, Elin och Tomi på en dokumentär om Aileen Wuornos. Eller jag och Linda kollade två men dom andra for efter första. Var riktigt intressant faktiskt, och jag vet exakt vad jag tror hände men ingen vet ju säkert förutom hon själv men hon är ju död så det är svårt att få reda på sanningen. Kolla filmen Monster och sen dokumentärerna och berätta sen vad ni tror! ;) well well pullapussi haha PUSS!

:)

Idag trimmade Elin Nova och det var sååå snällt gjort så jag måste nog ta och köpa henne en sooklaakaka! :D


Jånna säger:

för vattnet smakar ju avlopp nu

JENNA säger:

joo

JENNA säger:

och toan lyktar avlopp

Jånna säger:

jaa

JENNA säger:

de va nån som hade haft gult vatten

Jånna säger:

haha när jag var och duscha så luktade det så äckligt så jag halvspydde några gånger

Jånna säger:

fräscht

Jånna säger:

tacka vet jag keräs, egen brunn

JENNA säger:

hahaha..kan tänka mig att du gjorde

Jånna säger:

luktar som när jag hade en fisk

Jånna säger:

den hette lise-lotta och när akvariumet inte var rengjort på länge så luktade det som vattnet gör nu

Jånna säger:

HYJ!

JENNA säger:

hahahahaha

JENNA säger:

fisk piss

Jånna säger:

ibland brukade jag klappa lotta

JENNA säger:

hahahahaa är du knäpp

Jånna säger:

men hon gillade inte riktigt det

JENNA säger:

nä hon tyckte väl inte om att vara i famnen heller?

Jånna säger:

en gång så välte våran katt akvariet så hon flög under soffan

Jånna säger:

men mamma var hemma så hon la lotta i en godisask tills vi var och köpte ett nytt akvarium

Jånna säger:

nä hon var inte så tam!

JENNA säger:

hahahahahahahahhahahahaha

Jånna säger:

alltså en sån där från netto

Jånna säger:

inte typ palle kuling





Nu ser Nova ut ungefär såhär, fast mindre hår på låren och frambenen men hon har kvar päls längst ner på benen så att det ser ut som sånadär bollar som pudlar har, det var så sött! ;D


fridag

Hujja vad slö jag har varit idag! Vaknade av att Nova levde loppan i sängen, så söt. Ska snart ut och göra någonting med hundarna, usch har verkligen ingen ork till någonting just nu.. Tycker jag har varit sjuk länge nog nu, nu räcker det okej? Huvudvärken är på g känner jag och kroppen känns så slö så slö!

Nä hörni har ingenting vettigt på hjärtat så tjao, PUSS!




my love

Dear mr Ramsay will ju märri mi? Oh yes att han vill, synd bara att hans fru förstör.

Aj aj och ojoj är hundvakt nu åt lille Aki (som han så tufft kallas av mua) knäet värker och kroppen skriker efter gooodis men thats life. Lille Aki pissade på Nova här för nån dag sen, not nice för mig som är lite småkänslig för sånt där så det blev en massa hulkande från min sida när jag spolade av henne, fyfan.

Annars har hundarna kommit jättebra överens, såklart var Nova lite surtant dom först två dagarna visade tänder när han buffade på henne men det har hon slutat med nu. Och sen är det ju förstås den där gången när Aki flög på Nova över några sketna torrfoderkulor som låg på golvet. Men då blev jag arg så han har inte närmat sig hennes mat fler gånger. Idag låg dom sida vid sida och tuggade på ben, konstiga djur det där.

Idag körde jag och Novalii lite trickträning med klickern, hon lärde sig att blåsa bubblor under vatten på kommando, väldigt gulligt. Måste bara finslipa det, för hon krafsar gärna på skålen med vatten ibland så det flyger vatten mest överallt. Men det kan man ju alltid moppa upp efteråt.

Imorgon ska jag och Nova och träna, hell yeah, men Aki kan tyvärr inte följa med för vi ska till finska sidan och han har ju inget pass vilket Nova har.  Är så roligt att se när dom andra tränar och sen mot slutet när jag fått en massa inspiration så tränar ag ockå. Måste bara komma ihåg att fara förbi nånstans och köpa bollar för hon biter ju sönder dom hela tiden.

Well well nu nanna för lilla-Linda ska fota hundarna imorgon, bara jag hinner det före träningen, hoppas!


PUSS

RSS 2.0