luuurdag

Sitter här hos Juha och Sara och kollar på mina nya skor som är vråljävla snygga!! Lyssnar på Pink och chilliprillar! :)

Var till Solna köpcentrum idag med Sara och shoppade loss. Köpte mina shoes och en kjol, vet att det snart är vinter men korta kjolar kan man aldrig ha för många av! ;D

Nästa vecka blir det Happis igen.. Känns väl sådär längtar inte alls dit men saknar mina vänner och Novapova! :)


PUSS

sumpan

Idag har jag traskat runt här i sumpan.. Köpte 2 böcker, åt på donken och gick runt i affärer.. Kände mig lite som Carrie när hon var i Paris! :) Nu är mina fötter lite ledsna för jag brukar ju som inte gå runt med högklackat i nyktert tillstånd! ;D

Har varit så himla glad idag! Vaknade på morgonen av att Sara fick sms så visade hon en bild på Juha helt nersprutad med raklödder för det var hans sista dag på jobbet idag! :) Hoppade in i duschen och fixade mig och ibland ser jag ju inte så pjåkig ut kom jag fram till haha! :)

När jag kom tillbaka till lägenheten så for Sara och Juha iväg till Bauhaus men jag orkade inte följa med så nu sitter jag bara här och chillar..


PUSS

:)

Ååh vart ska jag vara under halloween??! Har ingen aning! :) Skulle vara rätt skönt att åka hem till Happis men jag vet inte riktigt..


Haha erkänn att Nova var supertuff förra året på halloween! ;D


:)

Tyskland!

26/ 10 -09

Vaknar upp kl 10 och packar färdigt väskan och traskar sedan ner till kiosken och köper cigg. När jag sen sitter och äter frulle så ringer Sara och säger att hon är påväg så jag traskar upp till parkeringen och vi åker och hämtar Juha från jobbet. Vi åker till flygplatsen i Nyköping och Sara frågar grabben som jobbar i restaurangen om man får beställa barnmeny fast man inte är barn, haha grabben pratar till Sara som om hon vore helt bakom flötet! ;D

På flygplatsen försöker jag lista ut vem av dom som är Marina som också ska ner och provjobba på samma ställe. När vi ska gå ut till planet så ser jag hennes namn på hennes biljett så det var skönt att hitta henne redan då istället för att leta efter henne på flygplatsen i Lübeck. När vi har landat så irrar vi ut från flygplatsen och hittar bussen som vi ska åka med in till Hamburg. Bussresan tar 1 h och jag är såå trött så jag sover några minuter här och där. När vi kommer fram till busstationen så kommer Sara och möter oss och så får vi åka bil i 1 h till hotellet. När vi kommer fram till hotellet (som var som taget ur filmen Psycho) så kollar vi in våra rum och sen åker Sara hem. Haha fyyfaaan vilket jävla råttbo det var! Helt inrökt och dörrarna var helt skeva och jävliga så det lät som fan direkt man öppnade eller stängde och det var så jäkla lyhört att man hörde i princip allt från grannarna!

Vi bestämmer oss för att gå till restaurangen brevid för att kolla om dom har tändare och gubben som jobbar där förstår inte först när jag frågar efter lighter men sen klickar det och han springer fram till en byrå, drar ut en låda och ger oss en varsin! Alltså allas miner när vi steg in där var så bra! Var nog bara stammisar där och dom förstod nog direkt att vi inte var från Tyskland! ;D Vi går tillbaka till mitt rum och pratar lite om allt möjligt, båda vet lika lite om allting så vi skrattar och ojar oss ett tag och bestämmer oss för att imorgon blir det öl på kvällen eftersom vi inte orkar sitta på våra äckliga rum i flera timmar igen!

27/ 10 -09

Jahapp vaknar kl 06.10 och drar på ridkläderna och går ut på parkeringen där Nicole kommer och hämtar oss och vi åker till stallet. Vi går runt en stund och kollar på hästarna och stallet innan vi sätter igång. Allting är ruskigt förvirrande och vi förstår typ ingenting! Hästar hit och dit och täcken på och av och en massa. Efter 2 h är det dags för frukost och vi känner oss ruskigt utstötta när alla sitter och pratar på tyska, som tur är så kommer Agneta (som äger stället) och då har vi någon att prata svenska med! Efter frukosten är det dags för mig och Marina att rida. Haha gick ju såklart superdåligt, fast det visste jag ju! Red en femåring som heter "Kokko bångo" vette fan hur hans namn stavades men så uttalades det iaf! ;D Han var sååå himla lat och stel och jävlig så ja det gick ju inte direkt lysande! ;P Efter ridningen var det ut och in med hästar igen samt borsta borsta borsta! Kl 1 blev det dags för lunch och vi var iväg med dom som jobbar där till nått matställe som låg i närheten av stallet. Efter lunch fortsatte vi med hästar in och ut och börsa och trixa och fixa hästarna inför natten. Longerade en häst också, dom hade en speciell longeringsvolt med tak och allt, samt en stor utebana, ett ridhus och en speciell dressyrbana! Som den ena stallgubben blåste bort löven från med en lövblåsare! ;D haha fan vad jag skrattade när jag såg det, var inte ens mycket löv där så det såg lite roligt ut.

Sen var det dags att prata enskilt med Agneta, först gick jag och sen Marina. Efter att hon pratat med Marina så for vi iväg till agneta svåger som hade sitt stall några minuter därifrån. Superfint stall med ridbanor, galoppslingor, ridhus, skrittmaskin osv osv. :) Sen åkte vi tillbaka till "vårat" stall och fortsatte natta hästarna och sen åkte vi tillbaka till hotellet med Nisse, en av beridarna.

Båda längtade efter en dusch efter 11 timmars hårt slit så vi gick till våra rum och tog en dusch och sen gick vi till den grekiska restaurangen som låg vägg i vägg med hotellet. Vi beställde in mat och vin och han som jobbade där tog även med två ouzo! Haha fyfan så vidrigt även om det inte var såå farligt! :) Efter att vi ätit så gick vi till den lite mindre delen av restaurangen och Marina bad en i baren göra en söt drink, han kom med två shottar som smakade svartvinbär! ;D Sen kom en annan och ställde ner två ouzo till! Och sen fick vi två svartvinbärsshottar till! Helt galet! Sen till slut så fick vi våra söta drinkar och vi satt där i några timmar och drack och rökte och pratade! :) Men sen skulle dom stänga så vi betalade ( vi betalade dock inte för nån shot) och gick sedan till mitt rum och tog en sista cigg innan vi sa gonatt och Marina gick till sitt rum. Fyfan jag somnade som en stock! :)

28/ 10 -09

Vaknar upp kl 08.00 och känner mig överkörd av ett tåg eller två! Träningsvärk, trött som fan och lite lätt skallebank! ;D Jahapp Sara kommer och hämtar oss och kör oss in till busstationen i Hamburg så det blev 1 h med bil och sen 1 h med buss till flygplatsen i Lübeck. Sen fick vi sitta där i drygt 1 h och vänta på flyget hem till Sverige där mjölken inte luktar eller smakar grädde! ;D När vi kom till Skavsta så sa vi hej då till varandra, var lite ledsamt faktiskt för vi hade så kul ihop! Sen köpte jag kaffe och satt och tittade på folk tills Sara kom och hämtade mig! När vi kom fram till Stockholm så hämtade vi upp Juha och åkte till Saras syster Julia och var där ett tag. Trodde jag skulle somna sittandes typ.. Senså åkte vi hit till juha och Sara och jag kilade ner och hämtade pizza åt oss. Sen har jag bara suttit och tagit det lugnt. Har nog ont i varenda muskel som man kan ha ont i! ;D


Rolig tripp! Nu är det en massa velande fram och tillbaka men vi får väl se, orkar inte tänka just nu! ;D Lite bilder kommer sen när jag kommer hem till Happis.. :)


PUSS



ojojojoj

Jisses inte så konstigt att sexscenerna mellan Bill och Sookie i True blood är så heta när dom är förlovade irl!! Ååh fyfan vad avis jag blir haha! ;D Hett hett hett! Faan alltså nästa avsnitt kommer i juni 2010!!! Hur ska jag orka vänta!? Måste köpa böckerna så att jag får veta vad som kommer att hända! :)


PUSS

Stockholm baby!

Sitter nu här hos Juha och Sara i Stockholm! Igår drack jag och Juha lite öl och vin och for sen till en rockbar som ligger några meter bort, där spelade något band och stället var fullt av långhåriga män! ;D Men vi orkade inte vara där så länge så vi hämtade mat och for hem. Känns skönt att inte ha någon bakis, tänkte om jag skulle fara ut på en liten promenix snart och kolla in omgivningen. Alltså dom har den största balkong jag någonsin har sett! Den är typ 3x8 m!! Vill också ha en så stor en vacker dag när jag flyttar hemifrån! :)

Imorgon åker jag till Tyskland, ska bli så himla roligt! Men nervöst, mest för att jag inte har ridit på ett tag men vi hoppas att jag fortfarande kommer ihåg hur man gör! ;D

Haha den här är så rolig;

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som
finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som
finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande
saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och
slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas
rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom
att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att
sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras
favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid
dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så
att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om
vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften
av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att
framkalla något de refererade till som 'allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det
till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte
anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han
är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med
våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar
vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i
säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...



PUSS


åååh

Fyfan vilken bra vändning i True blood nyss! Haha är helt i extas, vilken genialisk serie! ;D

Idag har jag varit och hämtat mitt pass sen for jag och Elin till stranden med hundarna och efter det jobbade jag några timmar. Imorgon ska flygbiljetten ner till stockholm beställas och sen är jag redo att åka! :) Okej har typ triljoner saker att fixa ännu men men det ska nog lösa sig..

Nu blir det mer True blood, PUSS!


one word

Mums! Fan vad bra True blood är, har kollat i flera timmar idag, woops.. Bill (men det låter mer som Bell när dom pratar så lustigt) är ju så läcker att jag inte skulle ha någonting alls emot att bli biten av honom! ;D  När man är sjuk så får man lov att slöa och kolla på serier hela dagen! ;) Har iaf hjälpt mamma att måla om i köket men annars har jag inte rört ett finger!

Imorgon ska jag fara och kolla om mitt pass har kommit, hoppas då det så att jag kan planera allting klart inför Tysklandsresan.. Ooh ska bli så kuuul och läskigt och megajobbigt och nervöst men framförallt roligt! :D


Nu blir det några avsnitt till av true blood, PUSS!



tjoo

Faan ont i halsen och mår sådär allmänt piss som man brukar göra när man börjar bli sjuk. Har som verkligen inte tid men om jag så vore döende så skulle jag åka iväg! :)

Har målat taket i köket idag med mamma, imorgon ska vi måla väggarna och det lär ju bli rätt intressant! ;D


Okej har ingenting vettigt att komma med förutom samma gamla bla bla usch usch bort bort sååå PUSS och adjööö!

well fuck you too

Well well well mina smååå! Lyssnar på otroligt inspirerande musik och vill bara bli trött så att jag får gå och sova.. Orkar inte vara vaken!


Saknar min solumate sååå himla mycket.. Buhuu skulle göra vad som helst för att ha henne skrattande här brevid mig nu! Ett ord och du vet exakt vad jag menar.. Du vet ju förfan hur jag mår innan jag själv ens vet det! Men jag är sååå glad för din skull babe, du vet nog varför, ruuunawaaayyy! ;)


eeh jesus, PUSS!



hähähä

Kollar på Salkkarit och det är ju så roligt, skrattar mest hela tiden åt hur dåliga skådisar det är och såå dålig story! ;D

Tjiihoo känner mig så glad av någon konstig anledning! :) Men man ska väl inte klaga, det kunde ju vara tvärtom..

Ooh snart ska jag basta och sen blir det Mammas pojkar sen ska jag kolla på min man och efter det så kommer United states of Tara! :) fyfan vad rolig serie det är! :)

well well auf wiedersehen, PUSS!

it's so good till it goes bad

Sådärja nu är biljetterna bokade. Insåg idag att jag inte alls är fotogenisk haha fyfan vad hemskt.. Är så förvånad att jag har vänner som vill vistas med mig bland folk och att jag inte är oskuld.. Har haft en jävla tur alltså haha! ;D

Idag har jag gjort en massa, beställt biljetter, tagit passfoto, fixat pass, fyllt i lönepapper, varit till af, banken, jobbat och varit med mamma till tasty! :) har nog inte varit så aktiv på lääänge! ;D


Har just skrivit ett låååångt mail till Lindababesolumate som tog på krafterna så jag orkar inte skriva långt här också.. Har ändå ingenting vettigt att skriva hähä, PUSS! :)

Heeej!

Alltså om du skulle skriva till någon på msn i ett halvår utan att få svar, fortsätter du då? Haha finns då folk till allt! ;P

Jahaja idag har jag sökt två olika hästjobb, ett i värmland i ett litet travstall och ett annat i tyskland. Travjobbet var nog ingenting som passade mig så det är som nerlagt men hon i tyskland ville ringa mig för att höra mer om mig! ;D Förstår ni vilken lycka om jag skulle få det jobbet!! Komma bort från Happis för att jobba med hästar! Min högsta dröm sen många år tillbaka! Hade ju chansen till ett kanonjobb inom hästeriet för några år sedan som jag tyvärr tackade nej till, mest pga sääärleken men nu tänker jag bara köra på! :)

Kommer isåfall att sakna ihjäl mig efter mina vänner och Nova förstås men nu är det som dags att kapa navelsträngen känner jag! :)

PUSS

RSS 2.0