Kattjävel!!!

Aaaah kom hem från stallet nyss efter att ha målat den nedre halvan av väggen och ska ta och ladda telefonen. Ser då att kattjäveln har tuggat av laddarsladden!!!!!! Skulle kunna strypa honom just nu! Faan måste fixa en ny laddare imorgon, jag hatar katter dom är bara till besvär! Andra gången en kattjävel har tuggat sönder någon av mina sladdar! Första gången var det Lilly som tuggade av laddaren till laptopen och nu det här, typ två av mina viktigaste saker!

Tacka vet jag väluppfostrade hundar

Förlåt mig..

Men idag har jag brukat ett av djävulens verk! Vet inte om jag ens skriva ut vad det är eftersom jag säkert kommer bli hotad osv genom mail och sms men jag tar chansen.

Okej jag lindar inte in det utan säger det rakt ut; idag hade jag FLEXIKOPPEL på Nova! ( Hör hur folk kippar efter andan.)

Ska nog ta allt från början innan ni kallar mig djävulens dotter osv. Jag var i stallet och mötet om skötarsystemet var just avklarat. Jag ringer min käre hani och frågar om han ids föra hem mig före han far och tränar, han säger att han ringer mig sen. Men eftersom jag är av otålig natur så började jag promenera eftersom jag inte orkade vänta. Sen ringer han mig när jag är på Handlarn oc då säger han att han har Nova med så han kommer och lämpar av henne till mig. I all hast så hade han inte med något koppel så jag tänker skitsamma jag går till Jenna och lånar ett.

Väl framme hos Jenna ber jag om att få låna en repstump men hon ger mig ett flexi, så valet står mellan att ha min löptik lös hela vägen hem eller att forsätta gå med bältet som hon fick ha till Jenna. Sväljer ljudligt och tar sen emot flexit som knappt har något handtag kvar efter Ruskas bravader, muttrar fram Djävulens verk och tar sedan på Ladys valphalsband på Nova (Lady är 7 år nu, snacka om bra kvalla på halsbandet!) Nåväl på hemvägen så försöker jag gömma handtaget och snabbt trycka ner knappen för att inte bli ertappad.

Kanske jag slipper bli mailbombad eller inte, kan ju även säga till mitt försvar att det var ett sånt med bredare band och inte den där "bränna itu huden på folk och fä."

I övrigt så har jag varit och shoppat lite saker till djuren idag, köpte ett träningskoppel och en apportbock åt Novaliii så nu ska här tränas. Men först får hon nog sluta löpa före jag börjar med bocken, ingenting lär ju ändå fastna i hennes luddiga skalle.

Nu ska jag slänga i mig lite food och sen slänga mig i soffan, har som varit igång hela dagen! Först matat djuren kl 8 och sen shoppat från 1-halv 4 och sen jobbat från halv 4-7 för att sen ha möte typ 20 min och sen gå hem!


TJAO


God morgon!

Uppe med tuppen eller inte. ;P

Blir ingen agility för oss på ett tag eftersom Nova löper och det känns ju väldigt tråkigt när vi just börjat! Men vi är ju unga och pigga så det hinner vi ju!

Ska till af sen när mamma är klar med nått möte.. Fick inte min lön idag så jag hoppas den kommer den 27! Skulle som behöva lite pengar! :)

I veckan ska jag jobba i kanin med Elin, förhoppningsvis får vi någonting gjort! En massa planer har vi iallafall! ;)

Nu ska jag börja fixa till mig så att man törs visa sig ute bland folk.

Helgen!

Japps nu är helgen över och inte har man blivit ett dugg smartare eller så heller!

I fredags var jag ut med Jenna men kan inte bestämma mig för ifall det var kul eller bara skumt hela kvällen! ;P Igår gjorde jag ingenting som vanligt typ.. Satt hemma sen for jag och Jenna till OK med hundarna sen satt jag hos Jenna ett tag och sen gick jag hem och forsatte med slöandet.

Inväntar mat nu och sen ska jag till stallet med Jenna och hundarna.

Jaa mitt liv nlir nog inte mer spännande än så

What to do..

Det är frågan!

Har varit igång typ hela dagen och det blir tidig uppstigning imorgon för lite staketrivning osv. Ska krypa ner i soffan nu och kolla SATC och invänta svaret på livets mening.


Hejsan!

Nu har mina två veckor på Djurmagazinet tagit slut, känns småtrist eftersom jag trivdes jättebra där. Men nästa vecka ska jag och Elin jobba i stallet + att ridningen börjar så jag ska vara pa igen.

Kom hem för ett tag sen från min och Novas första agilityträning! Första gången hon skulle igenom tunneln så sprang hon på den istället! Haha klart hon måste stila lite! Men sen sprang hon igenom den några gånger, få se om vi nästa vecka klarar det utan att ha någon som hjälper in henne. Sen tog vi några hopp och en enskild gick ju bra men när det var två i rad så visste hon inte riktigt vad jag ville men det fick vi också hjälp med!

Känner mig jättetrött, var och blev fotad imorse med Jani och Juha och studentmössorna. Få se hur dom bilderna blev eftersom vi mest bara tyckte att det var så tillgjort! ;P Sen var vi och åt buffe och sen köpte mamma ett par nya skor åt mig vilket var välbehövligt! Sen kom jag hem och vilade en minut och sen gick jag till Jenna och vi for förbi stallet och sen gick vi till Aspen för agilityn och efter det gick vi hem.

Nu ska jag äta lite yoghurt och mejla Ulf och sen bädda ner mig i soffan och kolla på något meningslöst program.

Så rolig!

Kissekatt! Skrattar varje gång åt den! http://www.youtube.com/watch?v=R5ZVAxJ8Lnc


Imorgon är jag ledig vilket känns otroligt sköööönt! Ska sova ut och sen slappa hela dagen och sen på långprommis med Nova och sen ska hon få sig ett bad! :)

Halloj min blogg!

Jag jobbar och sliter! Har så ont i fötterna i slutet av dagen så att man funderar på att amputera bort dom!

Har inte så mycket att lufta sådär annars, tänkte bara skriva lite här så att mina trogna läsare förstår att jag fortfarande lever! Kom förbi jobbet någon dag och säg hej! Känns som att jag inte träffar någon förutom Jenna då när jag jobbar hela dagarna.

Nu ska jag kolla Helt hysteriskt och känna hur skönt det blir med en ledig dag på måndag! :)

Sömnlös!

Aaaah jag blir tokig! Har stigit upp halv 9 idag och jobbat från 10-19.30. Sen gick jag hem, åt lite och for sen ut med Jenna och hundarna. Sen kollade jag SATC men somnade mitt i andra avsnittet och sov då ca 30 min. Sen vaknade jag och kollade Dexter med hani och nu ligger jag här och är klarvaken!!

Jeeesus låt mig sova förfan! Johan somnade på fem röda, vet inte om han ens hann sätta huvudet på kudden innan han redan snarkade för fullt.

Nåväl imorgon (senare idag) ska vi till vetten med Nova för hon ska få sin 1-årsvaccination samt att jag ska be dom kolla upp varför hon kliar sig. Iofs så har hon inte kliat/ gnagt upp någonting på magen på flera dagar så det är ju positivt iallafall!


Snart börjar PH, värsta värdelöst men jag måste erkänna att får jag chansen så tittar jag på det, loooser!


Här har ni ett klipp ur en av världens bästa filmer som innehåller en av världens roligaste skådespelare nämligen Jim Carrey!!  http://www.youtube.com/watch?v=JAZRP6uT5ug   Enjoy!

Joppa joppa!

Hela dagen! Har varit riktigt roligt och jag har lärt mig lite nya saker från sist jag var där också. Hade inte klåpat mig på hela dagen men sen när sista kunden kommer kvart i 7 så lyckas jag förstås klåpa mig lite. Men det var lätt fixat så det var luuugnt!

Ligger nu här och halvsover och väntar på att Jenna ska komma med hundarna så att vi kan fara ut i skogen en sväng. Har stått typ hela dagen med världens sämsta skor så mina fötter gråter när jag går men det får gå ändå! :)

Grattis!!!

Min älskade Nova som fyllde 1 år idag! Var och köpte en påse grisöron åt henne och två av dom där goda små korvarna hon gillar! ;) Bortskämda unge. På kvällen var jag och Jenna med hundarna till stallet och Nova var helt slut när vi kom hem, inte så konstigt egentligen så som hon sprang!

Igår var vi ute i skogen i 2 h och jag plockade blåbär som jag idag gjorde en smulpaj av, det var jävligt gott kan jag ju tala om!

Imorgon (eller senare idag) ska jag iväg och jobba så nu ska jag gå och sova! Wish me luck!


Queen

Såg en dokumentär om Freddie Mercury och insåg att jag inte har lyssnat på Queen på ett tag. Vissa av deras låtar är ju så jävla bra, så långt ifrån fjortisäckeldunka med mimande brudar och så förvrängd röst att man undrar vad som har hänt stackarna!

Mjee annars så är jag jättetrött hela tiden! Har somnat två gånger på soffan idag och missat två filmer som jag börjat kolla på.. Vet inte varför men jag kan tydligen bara sova på dagarna men inte nätterna, antar att jag känner mig lugn och trygg på dagen och då kan slappna av och sova gott. Ligger ju bara och vrider och vänder på mig i sängen. Förhoppningsvis så löser det sig sen när jag fått börja jobba!

Sen så vill jag även berätta att jag har varit nykter i hela 7 dagar nu! Ska vara det minst en månad, har blivit less på partaj nu. Men det har ju varit sommar och sol och då får man vara lite sommaralkis, förlåt mamma! =)

Idag har jag och Jani först cyklat till kommunhuset med papper sen for vi till Lei och där bjöd Jani mig på mat! Sen cyklade vi till candyworld där Jani köpte karkkia och jag fick ett Nalle Puh-ägg! På kvällen så skulle jag och Jenna fara en sväng med hundarna till Tammajänkkä men det råkade bli en lite längre runda som tog lite mer än 1 1 /2 h! Haha stackars Jenna var så rädd för att det skulle komma en björn och äta upp oss men vi såg då ingen.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn (lycka till..) för på morgonen ska jag till stallet och morgonfodra om lilla-Linda vill sova, iofs så far jag nog dit iallafall!

RSS 2.0