screw this

Aarghh!! Damn vad störande.. Usch och blä!

Hmm borde som sova så att jag orkar vara pigg och glad imorgon men ändå så fastnar man alltid här.. Jeeoow!PUSS


ooh

Ojoj vad god mat jag har ätit idag! :) Borde nog flytta till Grekland istället för Tyskland! ;D Fast iofs så har ju Tyskland öl och korv hähä..


Imorgon åker jag och provjobbar i 1 månad till ett stall i Tyskland. Ska dela lägenhet med en tysk tjej som heter Nicole. :) Är inte ett dugg nervös, smsade med Marina tidigare idag och hon är inte heller nervös. Ska bli kul att träffa henne imorgon igen, för vi ska åka med samma flyg! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol och fixa mina resväskor, måste flytta lite grejer från den stora till den lilla så att jag inte åker på att betala för att den är för tung! :)


PUSS

Johan Glans

Är ju så jävla bra! ;D


"Du din jävel som aldrig tar bort luddet från torktumlaren, hoppas du blir påkörd av en buss och dör!" Och så satte jag upp den, blev jättedålig stämning.. Aa men jag bor i en villa..

Haha! ;D

buhuu

Känner mig helt down idag! Har ont i armen nu efter nöff nöff-vaccinet och är trött som fan och kroppen värker och jag mår illa! ;S

Snart åker jag ner till Juha och Sara igen, ska sova där 2 nätter och sen på lördag åker jag till Tyskland i minst 1 månad. Tänkte ta och vända dygnet idag men orkade verkligen inte stiga upp tidigt! ;P Har ju ingenting att stiga upp till!

PUSShappy

Dappy doo! :) Känner mig lite lätt nere och trött och sliten som fan men annars så är jag rätt så glaad! :)

Haha hade jättekul i lördags med bruudarna! Jag och Sanna drog Johan Glans citat hela kvällen "din sjuke jävel! du borde banne mig inte få ha någa djur!" Hahahaha "kaka? på en tooorsdag!??" "mamma mamma jag springer med en sax i handen!" hahaha såå kul! ;D

På torsdag åker jag ner till Stockholm och på lördag till Tyskland. Marina ska också åka ner till Tyskland på lördag så det ska bli kul att ha nån att prata med! :)


Uusch vad jag kommer sakna folk när jag åker, och Nova också förstås! PUSS
bara för att jag är jag

Jenna säger:
ska vi ut imon?
Jånna säger:
hm vet inte riktigt om jag orkar..
Jenna säger:
mehh moooooooooooooget
Jånna säger:
haha bara skojjar!! öööh OHJA!! slå klackarna i taket!  
Jenna säger:
jag har vart nykter en månad!!!!!
FAN
Jånna säger:
haha PUSS
Jenna säger:
eru stööööörd eller
Jånna säger:
fene all night long
Jenna säger:
tänlte springa dit och sl¨dig på käften


Hähähä vad roligt det var! ;D

RSS 2.0