Lollipop

Yeye vad ska man nu hitta på? Kanske borde ta en promenad till stallet och fixa där eftersom det inte blev av igår.. Har jävligt ont i nacken efter att ha släpat på den här meningslösa datorn runt hela stan igår plus en massa annat tjafs.


PUSS

kickstart

my heart

Just kidding, även fast jag fick höra idag att Jånna du borde skaffa dig en man! ;D Det tycker jag var otroligt roligt, men inte ni för ni vet ju inte vem som sa det! Jag blev iallafall helt paff haha! :)

Jag och Irina här är otroligt sociala med varandra, båda sitter vid varsin dator och glor. Iofs har vi ju varit 24/7 i flera veckor nu så vi tycker att vi har all rätt att inte socialisera med varandra ikväll! ;D

Kom "hem" för ett tag sen, har varit och jobbat och efter det så for jag, Sanna och Irina till bojan och släppte lös hundarna! Sen kom Elin också med sina byrackor så det var full rulle med 6 hundar som sprang och skällde.. Eller jaa alla andras sprang förutom Elins, som vanligt! ;D

Ah ni skulle ha sett vilken stjärna jag var på biljard igår! :) Vann 2 av 3, inte illa pinkat med tanke på att jag kanske har spelat biljard sist när jag gick i nian eller så. Egentligen så vet jag att jag suger på det, men igår sög Iripiri mer än jag.. NICE!!


PUSS

Baby!

Light my fire!

Voine voine mina vänner! Vilken händelserik helg va? Nu är jag säkerligen ännu trögare än vad jag var innan helgen kom! ;D Men man lever bara en gång och allt ska ju testas några gånger iallafall! ;D

Nu ska jag och spela biljard så ha det så trevligt! PUSS

Fene?

Jo om man hade råd! :) Men det har jag inte även fast jag önskar! Fick 15 lotter av pappsen här för nån dag sen men tror ni att jag vann 125 k?? Nä ynka jävla 50 kr.. Så pappa gick 100 kr back på det, hah!

Lite trött så får man gå och sova nu? PUSS

Saaatan

Jag har blivit lite förkyld! Ruskigt drygt.. Sitter nu här i Keräs och väntar på att maten ska bli klar. Har ju varit ett evigt matlagande i Karungi, haha. Fast vad kan man förvänta sig när jag och Jenna har varit där helt ensamma. Ska jobba på onsdag så jag orkar inte börja fixa skjuts till Karungi sen för det går inga bussar och ingen vill köra mig.

Måste nog ta tag i det där med körkort, om jag inte vore så "rädd" för att köra bil. Tycker det är väldigt olustigt men det kanske går över sen när man kan köra! :)

PUSS

Drygt!

Och otroligt kallt! Missade bussen på morgonen, den ska komma typ 20 i men den kom redan före halv så det var inte bra. Stod ute i en halvtimme tills vi insåg att den nog redan hade gått, även fast vi gick ut halv. Så vi tog en senare buss och hann sova en stund före också vilket var skönt! :D

Idag ska jag och jobba en stund, bättre än ingenting iallafall.

Yeye ska nu jalla vidare på lite ärenden, PUSS!

Believe me I dont like you! (:

Hejsan svejsan

Bra bra och trevligt trevligt! :)

Ha det fint mina små vänner! (: PUSS


Love is in the air

Just kidding, haha!


"Snaps is the name of the game. The name of the game is Snaps." Äääälska Ps I love you! Eftersom min man är med i den! :) Snap snap och PUSS och adjö!

RSS 2.0