happy

birthday till mig idag.. Fick precis det jag ville ha av mamma!! :) woooh wooh så nice! :) kommer inte hinna göra någonting på en vecka än att ligga hemma hehe! ;)

Jaja känns lite b med vad ska man göra.. PUSSlilla plåggen

Jesus vilka skavsår jag har, igen! Av samma skor som alltid! Hur många mil måste jag gå i dom innan jag slutar få skavsår?? Ruskigt drygt!

Jenna är och friar igen så jag har tvättat hela dagen samt varit till stranden med hundarna.. Lady var ju som överlycklig över att få vara lös men sen var det nån dum jävla idiot som höll på och smälla på andra sidan så hon blev helt kreijjsejj! ;S Stackarn.


PUSS

yey

Förstår varför det gick så bra för mig i skolan, och varför Jenna hoppade av! ;D

såhär ser våra sms-konversationer ofta ut;

Jo: Närr kåmer tu?
Je: På ett tak
Je: Hoppar jag
Jo: Mycket tak?
Je: Vet inteh, nåh?
Jo: Vill ha läilanni, the kysymys is jos ich orkar kå?
Jo: Nä saknar du para
Je: Inte orka gå på många tag
Je: Undo tak gåmme
Je: Uno*
Jo: Men årka jak? Ska tu ha nåt isåffal?
Je: Jak vill
Jo: Ska we gå sitten tå?
Je: Aldrig! Tu kan gå sälv
Jo: Åkå tå tu aldrig få nada
Je: Jak alltit få, tu inte få ostpåkar
Jo: Ajj yäk you 2


noll fantasi

Åååh what to doo?? Så jävla värdelöst! Månne om jag orkar fara ut idag, känns rätt ovärt så det kan mycket väl bli att jag stannar hemma och degar..

Vill att min kära sambo ska komma hem.. Och hundarna! Är så himla tomt utan dom! :) PUSS


haha

Sitter här hemma med sambon utan hundar! Ruskigt skumt när hundarna inte är hemma! :) Försöker banka i Jenna lite vett för att hon ska inse att alla i The baseballs är PSB! Men hon menar att frillorna förstör men det håller inte jag med om! ;D ruskigt mums


Nu blir det och ta några kalla och sen iväg till sportbaren och chilla! :) PUSS

Keräs

Sitter och degar i Keräs.. Grabbarna fixar mat, Sara sover, hundarna försöker ta sig in i köket (kött fi faan)! Hundarna har busat sen vi kom hit så för ett tag sen var dom helt slut! :) Roligt att dom kommer överens så bra! :)

Härligt med en dator som inte hänger sig var femte minut! ;D

Nu ska jag maila min londonbabe med en uppdatering om allt som har hänt! ;D PUSS

nami

Är nu i Keräs och hälsar på med Sara och Juha. Jani och Juha åkte nyss till stan för att hämta pizza från Tasty, eeh nami! ;) Så jag sitter med Sara och klappar mage och dreglar över Johnny Depp.. Ooh tidigare idag drömde jag om Alexander Skarsgård hoohoo gissa om jag aldrig ville vakna upp?? ;D hot hot.. Längtar såå jävla mycket efter att True blood ska börja igen men det är typ ett halvår kvar! ;O Men tänkte ta och kolla om dom två första säsongerna.

Nu ska jag gå och vara social med världens bästa Trasa, PUSS!


Saknar min solubabe, fan vad kul vi hade i somras när vi festade, fiskade, spårade ur, badade, åkte bil, deppade, skrattade, tjafsade, kramades, brottades och myyyycket mer! Bästa sommaren ever! :)

hallå där kött och blåbär!

Mycket har hänt sen sist men orkar inte börja uppdatera om allting! ;P

Marina har iaf varit upp hit när vi hade våran inflyttningsfest, eller jaa Jennas då och delvis min! Annars suger väl mitt liv lika hårt som det gjort det senaste året! ;D


PUSS

RSS 2.0