....

Jaa ni.. Så kan det gå.. Åååh vill bara hämta alla mina saker och aldrig mer ödsla en tanke på människan.. Han har sårat mig så jääävla många gånger att jag fan inte pallar mer, VARFÖR I HELVETE HAR JAG VARIT SÅ BLIND!??? Fattar inte, fan fan fan jävla skit i helvetet..

Men what goes around comes around.. Man kan fan inte komma undan varenda gång, någon gång måste det ju komma tillbaka.. Hoppas han någon dag inser hur han betett sig och jag hoppas verkligen att han då skäms.

Är så himla ledsen och arg över att han fortfarande orkar ljuga och förneka när han själv erkänt det till en person..

bläääääääääääää

.....

Nog är det jävla konstigt att jag inte kan hitta nån som kan hålla kuken i styr....  vittu! ;O Nåja karma karma orkar inte bry mig, är ju ett avslutat kapitel iaf.

Om man skulle flytta dit ingen känner mig och jag inte känner någon, tror det skulle göra mig gott faktiskt..

Nu ska jag och min älskade Iripiri hitta på nått, PUSS! :)

yey

Peppar mig pigg med Pink - Funhouse, är typ helt kär i människan, hon är ju bara så bra! har till och med fått Jenna att lyssna på henne! ;D

Yey få se vad som händer idag om jag ska till stan och hänga eller om jag ska chilla här hemma.

Idag har jag och Sanna varit på isen med brukshundsklubben. Ruska smet ut från bilen och sprang runt och skällde åt allt och alla och jag ville bara hänga henne och sen mig själv haha. Sen när vi skulle åka hem så satt Nova först i baksätet och sen hoppade hon fram och satte sig i min famn och jag tänkte att hyjj vad är det som luktar! Sen insåg jag att det var hundjäkeln! ;O Trodde jag skulle spy, satt och hulka hela vägen till stan, tror det är nån pimplare som lämnat nå fiskrester eller nått för hon stank så satans äckligt, hyyyyyyyyyj!!!

Nu är hon nyduschad men hon stinker fortfarande, ni förstår inte hur äcklad jag är! Eller hur känslig jag är för äckliga lukter, ååh måste sluta tänka på det nu... UÄÄ

Om man skulle gå och basta nu så att man är lite fräsch iaf om jag far nånstans, PUSS!!





jajjebing

Då har man beställt Alex Schulmans bok "Skynda att älska". Hoppas den är bra, älskar iallafall hans sätt att skriva så jag tror inte att jag kommer bli besviken! :) Så nu får den skynda sig hem till mig!!

Imorgon är det uppstigning senast 06.00 och då ska jag bege mig till stallet och sen kring halv 10 ska jag och Sanna plus alla 4 hundar fara till Haparanda hamn och gå på isen med hundklubben.. Hoppas det inte är lika kallt som det varit idag bara! ;O Men iofs så finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Fyfan blir fortfarande irriterad när jag hör det..

Ja om man skulle fara och hämta sina kläder nån dag här också, är nog på tiden eller vad tycker ni? Har ju bara dragit ut på det i några månader haha, men nu ska det ske..


ps. I luv you!!!!!!!!!!!!!


Förstår

Ni hur bra Pink är? Om ni inte gör det så är ni värsta uncool! ;O Lätt att jag skulle om jag vore lagd åt det hållet, höhö..

Nåja gott folk nu sitter jag här och inväntar bättre tider, ska snart in till stan och fixa lite grejjs och sen stallet.. Idag ska Schabbe bli masserad! ;D

Okey move on people, PUSS

funtsin funtsin

Känner mig ruskigt jävlig och har lust att skriva en massa som jag har varit med om men dom inblandade personerna skulle nog inte finna det lika roande som jag. Tror det skulle bli lite ramaskri i lill-happis, haha. Iofs så bryr jag mig inte så hårt och skulle nån skriva saker om mig så skulle jag bara blåneka. Thats how I do it!

Sitter här och tänker på hur andra människor formar en till hur man är.. Och kan såklart inte låta bli att undra hur jag och hur mitt liv skulle se ut om nån specifik händelse inte inträffat. Tänk om jag hade börjat med fotboll istället för hästar? Skulle jag då ha varit tillsammans med någon fotbollshunk? Nåja hade nog säkert inte varit någon större skillnad iofs, hade nog gått åt helvete iaf! ;D

Tror inte att jag ångrar nått förhållande jag har haft, men däremot saker jag gjorde medans jag var i dom.. Som att man aldrig ser det som "alla" andra ser, vilket säkert gör att det alltid blivit lite smått kaotiska break ups! Men thats life och alltid lär man sig väl nånting. En konstig sak är att jag typ aldrig har gråtit när det har tagit slut! Jag blir bara helt tom och koncentrerar mig till 150 % på någonting annat istället.. Även fast mina två seriösaste tog slut på sätt som man inte ens önskar sin värste fiende! :O Men jag har fan inte kunnat gråta, är det någonting fel på mig då? haha.

Annars har jag rätt lätt för att gråta, gråter åt det mesta faktiskt typ animal planet, böcker, filmer, vissa bilder haha men inte när det har tagit slut with the biggest love in my life, just då iallafall.. Rätt häftigt! Visst har man väl känt sig ledsen men istället för att gräva ner sig så har jag istället ryckt upp mig och förträngt allt fast det känns som att hjärtat ska brista.. Då brukar jag inbilla mig att jag har ont i lungorna pga rökningen. Men men mina vänner alla sätt är bra förutom dom dåliga I guess.

Känns som att jag aldrig mer kommer vela vara med någon, låter rätt hårt va? Visst det är ju jättetrevligt osv men till slut skiter det sig iaf och jag har då bestämt mig för att sluta misshandla mig själv genom att vara i ett förhållande som dött men man får inte fingrarna ur för att göra någonting åt saken..

Haha sen undrar jag varför dom flesta blir så lyckliga och trevliga mot sina ex när det väl tagit slut? Vara snälla och trevliga och typ ställa upp mer än vad dom nånsin gjorde medans man var tillsammans?? Rätt lustigt egentligen men visst om folk blir lyckliga av att slippa mig så är det fine med mig! Jag vill att ni ska vara lyckliga även om det innebär att ni inte är det med mig.

Nu känns det som att jag börjar spåra ur och bli liiite för utlämnande än vad jag vill vara, så nu sätter vi punkt för idag, vad vill ni läsa om imorgon små barn? ;D PUSS




lustigt

Idag har jag och Jenna traskat runt överallt, vann en biljardmatch och hade säkert vunnit den andra också om inte Jenna hade fuskat! ;D

Imorgon ska Schabbe bli masserad av en tjej som utbildar sig till hästmassör! :D Hoppas han gillar det, yeye.

Nåja gott folk är jättetrötter så jag ska nog ta och läsa ut en bok och sen basta, PUSS!

Hur gör djur?

Har man ingen stalker så får man själv börja stalka nån! Så tänker iaf Linda och det ska bli intressant att se hur det går för henne... ;D


PUSS

typiskt

Typiskt typiskt!

Yey idag har jag tillbringat typ hela dagen i stallet, Linda och Jenni kom också förbi en sväng. Och då blev jag ännu mer sugen! ;O hihi. Sen blev jag lite glad när jag hittade en gräsplätt som smält fram vid stallet och balkongen är helt fri från snö nu så snart kan man sitta där och röka och chilla, förutom Jenna då som har fullt upp med att jaga Ruska, höhö.

Tränade Nova lite idag också medans jag väntade på att Jenna skulle komma till stallet, det gick väl helt okej har ju så jävla dålig fantasi och kör typ samma övningar för att jag får hjärnsläpp när jag väl ska drilla henne lite! :) Ska nog ta och leta upp lite övningar samt ta och fixa hallkortet så man kanske kan fara och köra lite agility, visst Elin och Jenna??? :D

Imorgon ska jag fara och kolla synen fast jag tycker det är onödigt eftersom jag kollade den rätt nyligen men sen får jag mina nya glasögon! Det är ta mig fan på tiden! ;D haha. Ska faktiskt bli riktigt nice att få se någonting igen än att ständigt vandra runt och se suddigt... Tänkte skriva en sak men jag skippar det, lilla mamsen snokar ju här var och varannan dag så jag tänkte ta och skona henne lite iallafall! :)


PUSS

...........

Blä och blä och blä. Mår dåligt som fan, såå otroligt jävla orättvist när jag har varit helnykter en hel helg att behöva må dåligt ändå..


get lost, PUSS

buhuu

Fan vilka humörsvängningar jag har! ;O Idag fick jag världens damp på dammsugaren för att den var trög och tung.. Fast mest vill jag bara gråta och sticka härifrån, åååh gudarna ska veta hur gärna jag vill flytta!!!!!!! Kvävs till döds här! Får damp och alla man hör av sig till är dryga och osociala och alltid fuckar allting upp sig!! ;O Men ja nu orkar jag inte försöka längre så nu skiter jag i sånt och koncentrerar mig på att komma iväg och göra det jag vill göra.


Sedär lite damp och nu är jag fot for fight för att skriva en ansökan, eller jag ska göra det imorgon för jag är alldeles för trött och jävlig nu, håll tummarna! ;D

skoter face







Våra skoterfaces!

skåter

Har jag varit och kört idag! ;D Fan vad kul det var! jani var dock inte så duktig på att köra om man jämför med excellenta mig! ;) Han körde ju fast oss några gånger medans jag bara fick oss att ramla av skotern, haha. Landade med ansiktet neråt i snön och fick sen Jani över mig, trodde seriöst jag skulle garva ihjäl mig!

Nåja hoppas det är fint väder imorgon så kanske man kan fara och köra lite till! :D

Ikväll ska jag göra tacopaj och det ska bli så jävla gott. Fan är helt slut efter skoterturen, lär ju få biceps av stål om Jani ska köra fast oss varje gång!

PUSS

hejja

Jag tror jag har närhetsbrist light......... Ska nog gå ut och gå med Nova och sen lägga mig på soffan och myspysa med henne framför en film som jag hyrde idag. Så får det blir, PUSS

NU

Är det slut på feneandet gott folk. Nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv så att jag också blir någonting, för så här kan det inte fortsätta om jag inte vill hamna på dårhuset! ;O

Wieho wieho ikväll/ imorgon ska jag finkamma hela landet efter det perfekta jobbet åt mig, för nu ska jag flytta härifrån och påbörja ett nytt och fint liv!



Det går bra nu ta mig på orden, PUSS!

Chips och dipp

För hela slanten igår! Rätt så nice faktiskt. Månne vad man skulle hitta på idag då? :) Nu ska jag och Jenna äta KORV! ;D

PUSS

snel hest

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i sjätte sms:et o.s.v



1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Blä... Min vän går inte att få tag på och jag är "hungrig"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du i stallet? (stämmer iofs ganska bra)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Jag fixar.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Aha okok :P tråkis! :O

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Tror du, sprit renar ju! :P

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Aha, så den är idag också!

7 Vad vill du höra mest av allt?
Tror jag me!

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Nog är du väl sugen på fene? ;)

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Ja men lite grann går de väl att spara :)

bio rio

Idag har det varit en förvånansvärt aktiv dag för mig. Var först på dejt med Jenna på Wanha, lite uppdatering och sen biljard! ;D Sen gick vi till Max och åt med Elin och Marjut eftersom Marjut flyttar imorgon.. Sen frågade Sanna om jag skulle med på bio och eftersom det inte gick igår så ville jag ju förstås idag. Elin kom också med så det var ju trevligt, har som inte umgåtts med henne på hundra år!

Hade egentligen inga höga förhoppningar på filmen, Män som hatar kvinnor, men den var faktiskt riktigt bra! Trodde jag skulle få en mindre hjärnblödning när Sara sa att den är typ 2 1/2 h lång! ;O Men som tur var så var ju filmen bra så jag slapp springa ut och röka och sånt som jag gör när jag har tråkigt.

Nu sitter jag här hos Sanna och hon gör lite homework. Ska sova över här eftersom jag inte orkar åka till Keräs och sen tillbaka igen imorgon. Känns konstigt att vara utan vovven men rätt skönt också på ett sätt. Haha mamma är väl överlycklig över att få ha henne för sig själv! ;D

Nu har jag inte bara ont i nacken utan även i ena skulderbladet, det är faktiskt inte speciellt nice men nångång ska det väl gå över.

PUSS


.......

Usch vad less jag är på det mesta! :S Nåja nu har bruden kommit hem iaf! ;D Och imorgon ska vi träffas och uppdatera vad som hänt! Inte för att det hänt så mycket i mitt liv, eller ingenting som gör någonting lättare ;P


PUSS

Finally!

Idag kommer min bruud hem! ;D Värsta nice!


Ska snart fara och städa lägenheten, så jag ska gå och göra frulle nu! PUSS

Huntjevel

Idag smet Ruska och jag blev otroligt arg! Hon sprang nästan till station och jag önskade att en bil eller två hade touchat henne, höhö.

Min nacke mår verkligen inte bra... :S Har sovit apdåligt och sen ringde jani och behövde sovplats kring 6 och efter det så låg jag bara och vred mig. Får se om det släpper när jag fått i mig en promille eller två!


Lyssnar på en låt som påminner mig jedemycket om min bruuud! Och vissa delar av texten är som om jag själv skrivit den haha!

Snart kommer hon, NICE!! ;D


TJA

Oh så fucking jävla nice att vakna upp med "nackspärr" idag! Satan så ont jag har!! ;O

Ska snart duscha här hos bror men det låter otroligt jobbigt. Ska försöka få Elin att stiga upp sen så ska vi fara och köpa rakmaskin och jag måste köpa mat åt Nova, och kanske mig själv. Ikväll ska jag på kvällspromenad med Sanan och Akilles, Ruska och Akilles är värsta paret, så nu vet ni det.

Snart kommer min brud hem, yeye wow wow!!

PUSS

Hellou

Är på blixtvisit hos min bror som bor i samma hus som där jag nu bor! :D Måste som skynda mig för annars så äter Ruska upp alla möbler! ;O Hundjäkel!

Nåja har inte hänt så mycket sen sist, har nu bara 2:an och 4:an samt att dvd-spelaren vägrar fungera men det är fint, det är fene!


Yeye call on me och kom och hälsa på! ;D

RSS 2.0