Hahaha!

Irina är fast i turkland eftersom de missade flyget hem!  Men vad kunde man förvänta sig av virrpannan Jenna! ;)

Irriterande

När folk gör skillnad på personer som egetligen borde "bedömas" likadant. Det finner jag otroligt irriterande. Varför ska jag inte få när den andre får? Så jävla korkat och inte har man någon som ställer upp för en heller! Den som borde stå bakom mig och kräva lite saker av dem andra smiter istället fort över till andra sidan och gömmer sig bakom någon så att man får stå där och ta emot all skit själv. Nej tack jag väljer nog att söka mig åt något annat håll där folket inte kör över en pga en massa korkade missförstånd där personerna inte ens vetat hälften av vad saken egentligen gällde, och inte ens varit intresserade av att ta reda på det! Så fuck you right back säger jag och mer styrka åt alla fega ynkryggar! Yiiha!


Nu ska jag klä på mig och gå ut och gå med Nova, ska försöka fota lite men min kamera är ju som den är så vi får se om man ser vad bilderna ska föreställa! :)

Over and out!

Jojo

Och jaja!

Nämen vad skulle man hitta på?

Haha

"Är min hund imponerad av mig?" Fredrik Steen

"Själv trollade jag fram en grisöra ur en låda idag, tyckte nog att hunden såg lite impad ut."

Haha så rolig kommentar! Själv tycker jag att Nova såg otroligt impad ut när jag drog fram ett paket med blodpudding och gjorde godis åt henne inför agilityn idag!

Jaja elnissarna var här idag och fixade antennuttagen, jag låg och sov och vaknade av att Nova började skälla när det plingade på dörren. Så idag har jag haft tre män på morgonbesök haha.

En till rolig sak som jag brukar skratta åt är huset, eller i detta fall postlådorna, mittemot oss! Finn ett fel! :)

Finn ett fel?


Ou jee

Only heaven loves you now


Saknar min Irina-babe! :) Imorgon ska jag till Linda ihana haniböö iallafall och jag lovar att dansa med i alla låtar som jag känner till! :)

Nu ska jag checka läget!

Älskade hund!

Var och la ett spår imorse och hon var så himla duktig! Säker och snabb och råkar hon tappa bort spåret så hittar hon den på fem röda igen! Nu vill jag spåra meeeera! Hela dagarna fast haha.

Nu väntar jag på att elnissarna ska komma och byta våra antennuttag till comhem. Egentligen borde jag nog fara till stallet när jag ändå är i farten men jag tänkte att jag skulle låta byxorna torka först, det var rätt blött i skogen kan jag ju tala om!

Mina löner har inte kommit idag! Har väntat 3 månader nu på en lön!! Börjar bli lite smått less faktiskt, måste nog svänga förbi där så får dom ge det i handen för jag är less på att vänta!!


Nu ska jag fixa vidare.

Haha

Kom just att tänka på när Susan i Desperate housewives inte ville att hennes unge skulle heta Maynard så ska hon byta namnet bakom Mikes rygg och pratar då med en Griselda. Jag trodde seriöst att det namnet var påhittat fö fy bubblan för att heta Griselda! Men så kollade jag på Animal planet för någon dag sen och där hette en av kvinnorna som jobbade med djuren just Griselda, så jag skrattade gott och tackade gudarna för att jag fått ett någorlunda normalt namn! :)

Idag har Nova agerat fotomodell, tänkte visa lite bilder här men lilla-Linda är så himla seg! Imorgon ska jag stiga upp tidigt och fara och lägga ett spår så att man får det gjort, hoppas det inte blåser lika kallt som det gjorde idag.

Känner mig lite småtrött efter allt städande idag och efter allt promenerande med världens blåsa i hälen som jag fick igår efter att ha gått överallt! ;P

Nostalgi

Ska göra lite makaroner och när jag slängde ner en buljontärning så kom jag att tänka på när jag var liten och alltid ville slicka av pappret som buljongen legat i! Haha skulle aldrig få för mig att göra det nu, även om det luktar rätt gott.

Idag har jag varit och jobbat några timmar och sen skulle jag gå och mata min namnlösa kanin men Elin hade redan gjort det, tack ska du ha! :)

Snart åker min Irina utomlands.. Hur ska det då gå för mig om jag bestämmer mig för att dra lite baila baila ihelg??! Hon får helt enkelt stanna hemma med mig!

Borde som fylla på mobilen men snart kommer min säkert gigantiska lön in på kontot! (ironi) Rebecka var förbi och gav spårselet så nu jävlar ska här spåras innan vintern kommer!! :) Det är så himla roligt och Nova verkar också tycker att det är superkul! Månne om Elin har tagit reda på om det är någon agility imorgon eller inte, vet inte om jag ska spåra imorgon eller köra agility på kvällen... Eller så kanske jag gör båda sakerna men det lät lite för seriöst! ;P

Nu så ska jag äta mina makaroner med brunsås och kolla på snyggbögen i bonde söker fru, over and out!

HELVETE!

Vad arg jag är på mig själv just nu!! Missade agilityn eftersom vi inte hittade dit! Var elt åt helvete fel och sen när jag gick till Djurmagazinet så hade jag gått förbi där, ruskigt jävla irriterande.. Jag som riktigt längtade efter att få träna lite med Nova men icket då jag är så trög och inte tar reda på sånt före..

Suck är så jävla less, finns ingenting ätbart heller här hemma så blodsockret är åt helvete osv

Nästa vecka ska jag då fan inte missa, är ju inte många gånger kvar en har redan blivit inställd och så nu när jag inte ens hittar själva träningen, fan fan fan.

Nu ska jag ta och skjuta mig själv

Argghhh!!!!!!!!!!!

Vitutus ilta! Fan vad less jag är på många saker just nu, jävla bajs! Gör inte si och gör inte så, ta er där bak!!!

Spårning!

Oj oj oj vad duktig Nova var idag!! Hon tog upp spåret direkt och hittade slutet, spåret var ca 50 m, rakt och hade legat i ca 20 min! Sen tog vi en liten paus och Jenny och Sari kommenterade hur alla hade spårat och sen fick vi veta hur det andra spåret skulle vara. Jenny berömde Nova jättemycket och sa att man inte kan tro att det var första gången hon spårade! :) Så det var ju roligt att höra! Sen lade vi nästa spår och jag min klantskalle gjorde en för snäv sväng upptäckte jag, fanns ju för fan inga träd att fästa snitseln i!
 
Det spåret var ca 100 m och skulle egentligen bara svänga lite grann mot slutet men jag min ärthjärna gjorde ju lite fel men man lär av sina misstag. Sen väntade vi en timme på att spåret skulle lägga sig och sen spårade vi och Nova var jättejättejätteduktig igen!! Hon spårade ruskigt säkert och hade nosen i backen hela tiden förutom en gång då hon tappade spåret men hon hittade snabbt tillbaka igen. Sen kom vi då till min nästan 90 gradiga sväng! ;O Då tappade hon spåret igen, svängen var just där det var ruskigt glest och det blåset ju som fan idag så hon httade inte spåret men fick sen upp vittringen på godiset och spårade sen sista biten till slutet!

Fan vad jag är nöjd med henne! Hon är världens bästa hund! :)

Orkar inte berätta om Tammerfors resan nu, är lite sliten efter att ha varit 4 h i skogen! Kändes inte alls så länge och det var så himla roligt att spåra! Så det ska vi absolut fortsätta med!

Hej!

Min söta lilla bloggisch!

Kom just hem från Tammerfors dit vi for i onsdags natt med Otylia (en häst) som skulle opereras där. Det har blivit mååånga mil i bilen, speciellt tack vare YvonnE (GPS:en som fick ett eget namn) som ledde oss på en massa härliga skogsvägar fram och tillbaka i inlandet!

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp och spåra imorgon i Nikkala med Novapovis som blev sååå glad när jag kom hem, kul att någon blir det! ;) Skriver nog imorgon om våran lilla långa resa!:D

Oj oj oj!

Vad Nova kommer vara lycklig idag när jag köpt en Klass köttkross åt henne! ;) Hon lär ju äta upp skålen i sin iver! Velar fram och tillbaka ifall man skulle orka börja ge Klass.. Vet inte om jag orkar med bökeriet fast om jag bara skulle ge en gång om dagen så skulle det ju iofs inte bli sådär jättejobbigt med frysa och tina hit och dit. Vi får se, hon gillar iallafall maten så det är ju ett stort plus eftersom hon är så ""kräsen"" med maten.

Nåväl Schabbe är fortfarande lite öm i bakbenen, mest i vänster bak, får hoppas att han inte fick någon skada där! Vi får se om han är bättre om en vecka eller två för då borde ju ömheten efter själva olyckan ha gått över, hoppas hoppas att hans ben är helt bra snart!

Ingenting mer att rapportera nu! Tjing

Gulleponken!

Schabbe är ju världens gulligaste! Var dit och mockade och fixade allt, tvättade och smorde in hans sår och gav honom finadynen osv Han såg så lugn och nöjd ut som alltid typ! :)

Nu dricker jag öl och ska hoppa in i duschen snart så jag slipper platta blött hår!


Ingen bakis!

Wiho! Värre är det nog med Johan, han ser inte så kry ut, haha.

Idag ska jag till stallet och ge Schabbe hans smärtstillande och kolla såren på bakbenet samt mocka om hans box eftersom gubbarna är lite slarviga! Sen ska jag börja öla och ikväll kommer min söta Iripiri hit!! :D


Vi ses i dimman tjoho!

Stackars Schabbe!

Fyfan idag har jag varit med om det värsta någonsin tror jag! Har gråtit för att jag varit livrädd och sen gråtit av tacksamhet och glädje över att jag inte hittade honom död!

Jag promenerade till stallet med Nova för att ta ut Schabbe på en kort körtur i det fina höstvädret. När jag spänt för honom så kommer Jenna och Anna och vill följa med och det fick de ju såklart. Allting går bra, först åker Jenna med mig och Anna går brevid med Nova. Vi kommer fram till kubenängen och jag galopperar en runda och sen släpper jag av Jenna och Anna hoppar upp i vagnen.

Vi kommer fram i trav och jag ska just ge galoppkommando när jag känner hur framsidan av vagnen tar i gräset! Schabbe börjar galopperar och jag hoppar ur kärran och försöker lugna ner honom för att få honom att göra halt för att plocka bort vagnen men han sparkar bakut och springer runt runt runt! Anna flyger ur vagnen och till sist kan jag inte hålla honom längre och med ett ryck så är han lös!

Jag ser hur han sätter iväg hemåt och ropar åt honom att stanna (rätt lönlöst men iallafall) och försöker själv gena genom ängen för att hinna komma till cykelvägen och få fast honom men såklart hinner jag inte. Ringer till Elin i panik och hör sen en kvinna ropa att han är bakom värmeverket så jag sätter iväg ditåt och där har en man och en kvinna fått fast honom. Gråter så jag knappt får av grejerna, jag menar han är inte död trodde att jag skulle hitta honom i ett dike med bruten nacke eller något liknande. Leder honom till stallet och känner igenom honom och upptäcker flera sår på höger bakben. Han ömmar som fan och blöder. Sen började kampen om en veterinär men den orkar jag inte dra upp här men vi säger såhär; IDIOT!

Nu sitter jag här och väntar på att Seppo ska ringa och säga vad veterinären sa, hoppas han får en massa smärtstillande så att han slipper ha ont, lillgubben.. Hoppas det inte är någonting allvarligt, som Elin sa inga senskador tack!

Kollade på vagnen när jag fått honom till stallet och det var två muttrar som håller skaklarna i rätt position som hade gått sönder/ lossnat så att vagenn kunde tippa! Brr kommer fan inte våga köra mer än i skritt i framtiden..

Stackars stackars Schabbe hoppas han inte får några men av det här! ;*





Fcku!

Ordlekar såhär mitt i natten! Ursäkta om det betyder någonting fult på något annat språk!

Idag har jag jobbat några timmar, och i stallet så var det hoppning så jag och Nova tränade lite svängar som vi gjorde igår och hon var jätteduktig! :)

Nu vill vi spåra innan vintern kommer!!! Måste tvinga Rebecka, ska förbi Dm imorgon så hoppas vi att hon jobbar så att jag kan fråga!


Nu dricka lite te sen tv och sen nanna kudde, imorgon ska boxarna göras färdiga (I hope) sen måla lite!

Förhoppningsvis så ligger jag och sover vid den här tiden imorgon, borde som vända tillbaka dygnet nu, är måttligt less på att vara vaken hela natten för att jag inte kan sova!

Stolt matte!

Jaa det är jag idag! Nova var så himla duktig på agilityn allting gick som på räls! Provade salomet för första gången idag och hon tog den så bra så bra! :) Sen lite olika svängar till hinder och svängar osv Längtar till nästa vecka! :D

Annars så har det väl inte hänt så mycket, har typ varit i stallet och målat och fixat. Imorgon ska jag jobba några timmar, borde fara förbi af och kommunhuset men vi får se om jag hinner det även om jag borde göra det, typ helst igår!

Ihelg blir det nog lite party på lördag med min söta Irina!


Trevligt

Igår, torsdag, då jag var i stallet nästan hela dagen. Målade för fulla muggar och imorgon ska vi göra värsta rycket! Måste ringa pappa om gallret till fönstret också, är bara det och vattenhinkar som fattas i boxarna! :)

Sen på kvällskvisten var jag och Jani och sprätte lite pengar överallt och jag hittade världens sötaste gosedjur på Rusta! Vill ha!! Synd bara att dom kostade 149 kr/ st annars hade jag köpt en av varje men i dagsläget så säger min ekonomi STOPP!! Så det är ju synd men jag tar gärna emot sådana i julklapp! Nåväl var iallafall på snikea idag också och köpte stångar till panelgardinerna, nu måste jag bara få fixat gardinerna i rätt längd så blir det nog bra.


Nu börjar jag allvarligt bli jävligt less på Warhammer (Whorehammer)  det är för guds skull bara ett spel och jag tänker fan inte leva efter det, det kan du sätta dig på...


Boxbygge!

Jajjemän snart är ponnyernas boxar färdiga! Håller på att måla hela stallet och det kommer bli såååå snyggt! :) Så skönt att få rusta upp och fräscha till det lite!

Igår var inte en sådär jättebra dag heller. Hade världens "panik/ dödsångest" där ett tag eftersom jag knappt kunde andas och det kändes som att jag långsamt kvävdes! Inte trevligt, sen brände jag maten för att jag kollade top model finalen och imorse glömde jag att sätta på både diskmaskinen och tvättmaskinen fast jag lovade att göra det eftersom hani behövde en tröja som låg i tvättkorgen.

Hoppas det blir en bättre dag idag då, ska nog gå och sova för att kunna ta reda på det! Får iallafall se min älskade lilla mamma några minuter på morgonen eftersom jag måste till af, vägrar gå när det känns som att öron och lungor ska sprängas... Blä ska dricka lite treo och sen nanna kudde!

Sen tycker jag att min söta Irina kan ta och flytta "hem" igen!! Eller så tar vi vårat pick och pack och flyttar någonstans? ;D


Jag gör det inte för smärtan, jag gör det trots smärtan...

RSS 2.0