Adolf

Nu är Adolf här hemma hos oss! Ides inte lämna honom att sova hela natten ensam så han får bo här tills någon av hans ägare kommer och hämtar honom. Han busar för fullt med sin brorsa och Nova försöker hänga med i svängarna.

Idag blir det en lugn och fin hemmakväll med alla djuren, Johan ska iväg på inflyttningsfest så jag och djuren ska ha eget partaj! Lilla-Linda ska komma förbi ikväll och fota djuren så bra bilder på Adolf kommer sen senare, men ni kan få en usel bild på honom och en på Nanny Nova och Adolf.

Var förbi Djurmagazinet för att visa Novas mage åt Mia, månne vad hon har? Tror det har med hennes badande att göra, helt rödprickig på magen! Dom svarta prickarna ska vara där! ;)

  


Månne vad man skulle göra för mat idag? Johan överger ju djurparken ikväll så jag får väl äta kattmat tillsammans med katterna, same shit different name! Borde fara ut och aktivera Nova också även om hon verkar ha fullt upp med busungarna här. Tur att missarna är hundvana annars hade nog Novas ögon varit urklösta för länge sen, haha!

Skulle gärna fara och bada men en så lång cykeltur lockar inte direkt, skulle sitta fint med en bastu också men det finns säkerligen ingen tid idag ändå. Nu ska jag ta och slänga igång tvättmaskinen, skulle vara trevligt med rena kläder om man kanske beger sig ut från lägenheten någon dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0