irriterad

Över folk som skaffar sig djur för att några månader senare lägga ut hunden/ katten/ kaninen/ marsvinet osv på blocket!! Man tar väl förfan reda på om man är allergisk FÖRE man tar på sig det ansvar som ett levande djur faktiskt är! Och ja jag vet att mååånga ljuger om att dom är allergiska istället för att erkänna att dom tagit sig vatten över huvudet.

Vilka valpar/ kattungar/ kaninungar/ marsvinsungar osv är INTE söta?? Men man måste väl förfan tänka längre än vad näsan räcker!! Blir så irriterad när jag ser hundar som skeppas iväg för några tusenlappar "pga allergi" är ju jäkla konstigt att allergin oftast kommer när hunden inte längre är en söt liten valp längre utan en bufflig unghund som kräver mer och mer.

Ja suck, som sagt allergitesta er före köpet och tänk igenom beslutet noga för det är inte en dans på rosor att ha hund! Det är ingen rättighet att ha hund och ibland måste man inse att man varken har tiden, pengarna eller intresset för att ha en hund som kräver mycket tid! Speciellt om man skaffar valp, har ni råd att ta ledigt 3-5-6 månader för att stanna hemma med valpen? Har du någon som håller hunden sällskap när du jobbar? För det är inte okej att lämna en hund ensam i 8 h anser då jag!

Det ÄR jobbigt att ha hund men oftast så överväger det roliga det jobbiga, oftast! ;D PUSS


Kommentarer
Postat av: Stephanie

häller med dig,det är synd om djuren.allt väl

2009-04-20 @ 09:49:45
URL: http://steffiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0